S-a alarmat pușcăriașul Adrian ”Bombonel” Năstase: Păstrați zidul din jurul Parlamentului ca să nu pățim ca în SUA! Zidul PCR/FSN/PDSR/PSD a fost construit cu sume faraonice


S-a alarmat pușcăriașul Adrian ”Bombonel” Năstase: Păstrați zidul din jurul Parlamentului ca să nu pățim ca în SUA! Zidul PCR/FSN/PDSR/PSD a fost construit cu sume faraonice

Pușcăriașul de drept comun Adrian Năstase – notoriu propagandist putinist – debitează și el, la fel ca alte voci din rândul politicii și al ”intelectualității” de Dâmbovița, că susținătorii lui Trump ar fi fost la fel ca minerii pe care chiar partidul său de suflet – PCR/FSN/PDSR/PSD – i-a chemat să distrugă Fenomenul Piața Universității, să devasteze Bucureștiul și să deturneze România de la drumul ei legitim spre NATO și UE. 

Faptul că Adrian Năstase vorbește aceeași limbă cu unii așa-ziși intelectuali-politologi ai peștelui prăjit, dar și cu o serie de indivizi de prin USR-PLUS și PNL spune multe, foarte multe. 

De asemenea, Năstase folosește imaginea denaturată propagandistic a Capitoliului asaltat de susținătorii lui Trump ca să militeze, din nou, pentru menținerea sinistrului gard care împrejmuiește Palatul Parlamentului, gard pe care chiar Bombonel l-a construit într-o mare parte, pompând în proiect sume faraonice care la vremea resprectivă nu au fost verificate de instituțiile statului, fiindcă statul era Bombonel și Ion Iliescu. 

”In Romania, fara indoiala, multi se vor fi gandit la patrunderea minerilor in cladirea de pe Dealul Patriarhiei dar si la intelepciunea lui Ion Ratiu care a stiut sa le tina piept.

Mai cred ca acum Roberta Anastase, din nou parlamentar, va cere din nou daramarea zidului din jurul Palatului Parlamentului, pe modelul din tarile cu democratie consolidate”, s-a reprodus Năstase, pe blog. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.