Liviu Dragnea, confirmat cu noul coronavirus și transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Cine l-a infectat


Liviu Dragnea, confirmat cu noul coronavirus și transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Cine l-a infectat

Fostul lider al PSD – infractorul condamnat Liviu Dragnea – a fost confirmat cu noul coronavirus, fiind transferat la Penitenciarul-spital Jilava. Dragnea nu are simptome specifice pentru COVID-19.

Liviu Dragnea s-ar fi infectat cu noul coronavirus de la colegul său de cameră, afirmă surse citate de G4Media. El a fost transferat la Penitenciarul-spital Jilava.

"Două persoane custodiate de Penitenciarul-Bucureşti Rahova au fost confirmate pozitiv la testele efectuate pentru SARS-CoV-2. Acestea au fost transferate la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava, în vederea aplicării condiţiei terapeutice optime. Nu prezintă simptomatologie specifică", a precizat Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP), pentru News.ro.

Liviu Dragnea a împlinit, în 28 octombrie, 58 de ani. 

Fostul lider al PSD a fost condamnat definitiv în 27 mai 2019, de magistraţii ÎCCJ, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

(Sursa foto: Capital)

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.