VIDEO Tupeu maxim al unui candidat PSD. Sindicalistul-polițist Coarnă: „Dumnezeu va fi pesedist duminică”


VIDEO Tupeu maxim al unui candidat PSD. Sindicalistul-polițist Coarnă: „Dumnezeu va fi pesedist duminică”

Dumitru Coarnă, președintele Federaţiei Sindicatelor Naţionale ale Poliţiştilor şi Personalului Contractual din România, cap de listă al PSD Călărași în alegerile pentru Camera Deputaților, a demonstrează un populism fără margini. 

Într-o conferință de presă, susținută împreună cu Laura Munteanu, fost inspector școlar, Dumitru Coarnă și-a făcut campanie electorală pe seama sentimentelor religioase ale alegătorilor. Într-un stil cu totul deplorabil.

Întrebat de un jurnalist dacă crede că oamenii vor ieși la vot duminică, Coarnă a răspuns: 

„Eu imi doresc lucrul acesta. Dumnezeu, să știți, e român. Duminică și o să fie și PSD-ist.  

Duminică o să fie cald. Sunt 14 grade. Deci duminică romanii vor ieși la vot.”

Organizația PSD Călărași l-a nominalizat în unanimitate pe Dumitru Coarnă drept cap de listă pentru Camera Deputaților, după ce inițial numele său a fost vehiculat pentru Senat.

Dumitru Coarnă a criticat faptul că mulți pensionați din MAI au fost reangajați în minister și au ajuns la venituri cumulate, din pensie și salariu, de peste 30.000 de lei. Lucru pe care l-a făcut și sindicalistul încă din 2009, potrivit G4 Media. El s-ar fi pensionat  în 2009, la 45 de ani și s-a reangajat, fiind acum președintele Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual. Coarnă a recunoscut că s-a pensionat la 45 de ani, dar din motive medicale. 



 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.