Lupta cu PSD nu s-a terminat! Dîncu mișcă în front cu un sondaj de ultimă oră privind alegerile parlamentare de pe 6 decembrie


Lupta cu PSD nu s-a terminat! Dîncu mișcă în front cu un sondaj de ultimă oră privind alegerile parlamentare de pe 6 decembrie

Un sondaj realizat în perioada 2-3 decembrie de IRES, institut controlat de liderul Consiliului Național al PSD Vasile Dîncu, indică Partidul Social Democrat drept formațiunea aflată pe primul loc în preferințele electorale pentru alegerile parlamentare de duminică, 6 decembrie, conform stiripesurse. Este al doilea sondaj în care PSD figurează pe locul 1, cu 3% în fața PNL. Concret, și un sondaj intern al PMP a prezentat o configurație electorală potrivit căreia PSD ar urma să câștige parlamentarele. (mai multe detalii AICI)

Iată clasamentul din sondajul IRES: 

1. PSD - 35%

2. PNL - 32%

3. USRPLUS - 16%

4. Pro Romania - 7%

5. UDMR - 3%

6. AUR - 3%

7. PMP - 3%

8. Candidat independent - 1%

Sondajul a fost realizat la nivel național, pe 1.067 subiecți 18+, prin metoda CATI (telefonic). Eroarea maximă tolerată este ± 3%.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.