Sondajul intern al PMP care prevestește un dezastru pe 6 decembrie: PSD ar câștiga alegerile parlamentare


Sondajul intern al PMP care prevestește un dezastru pe 6 decembrie: PSD ar câștiga alegerile parlamentare

Un sondaj intern al PMP privind alegerile parlamentare, prezentat marți de jurnalistul Laurențiu Botin la Realitatea PLUS, arată că PSD ar câștiga scrutinul electoral din data de 6 decembrie, cu un scor de 31%, deși o parte considerabilă din opinia publică s-ar fi așteptat ca PNL să ocupe prima poziție. 

Iată clasamentul:

1. PSD - 31%

2. PNL - 28% 

3. USRPLUS - 21% 

4. PMP - 6%

5. UDMR - 6%

6. Pro România - 5%

7. AUR - 2%

8. PER - 1% 

Sondajul a fost realizat săptămâna trecută, în teren, prin interviuri față în față. Prezență la urne luată în calcul este de 41%.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.