APEL către electoratul din R.Moldova: NU-l votați pe Dodon! Se folosește de voi, vă umilește familiile și scuipă în milioane de oameni necăjiți și părăsiți


APEL către electoratul din R.Moldova: NU-l votați pe Dodon! Se folosește de voi, vă umilește familiile și scuipă în milioane de oameni necăjiți și părăsiți

Știu că ai fost mereu nedreptățit, umilit și călcat în picioare de mincinoșii de la putere, dar înțelege măcar în anul 2020, că nu poți să-ți dai votul lui Iuda-Dodon și să trăiești ca în sânul lui Dumnezeu. 

Când tu te zvârcolești de foame împreună cu familia disperată, președintele tău se lăfăiește la vila de la Condrița în cel mai mare lux și cheltuiește din buget în fiecare zi câte o sută de mii de lei. 

Când copiii tăi se duc flămânzi și desculți la școală, Igor Dodon cu odraslele sale petrece al doisprezecelea concediu într-un an, în țări exotice, pe malul mării, aruncând câte 20 de mii de euro pentru o noapte la hotel. 

Când peste 600 de mii de pensionari nu au un leu pentru medicamente și mor în chinuri, președintele aruncă sute de milioane pentru întreținerea slugilor sale din instituțiile de stat și a serviciilor străine cuibărite în instituția prezidențială. 

Aș putea să-ți aduc o sumedenie de dovezi incontestabile, dar ai și tu destule, că Igor Dodon te-a folosit la alegerile din 2016, și-a șters picioarele de tine și de familia ta, a scuipat în milioane de oameni necăjiți și părăsiți, a dus R.Moldova la sapă de lemn, furând-o neîntrerupt cu banda lui de tâlhari și criminali. 

Multe ar fi de spus și de înțeles, dacă ai ieși din murdăria minciunilor dodoniste și ai refuza să te închini capului mafiei și bandiților din R.Moldova. 

Reține și transmite alegătorilor înșelați ca și tine o lecție foarte simplă și pe înțelesul tuturor: ce alegi – aceea culegi!

 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.