"Portofel" continuă războiul cu Ciolacu: "Nu e stăpânul PSD! Eu nici nu am vrut să mai candidez pentru Senat, dar colegii m-au propus!"


"Portofel" continuă războiul cu Ciolacu: "Nu e stăpânul PSD! Eu nici nu am vrut să mai candidez pentru Senat, dar colegii m-au propus!"

Marcel Ciolacu a propus Consiliului Politic Naţional invalidarea listelor PSD Vrancea pentru alegerile parlamentare. Ulterior, Ciolacu a spus că lista candidaţilor PSD Vrancea a fost invalidată de CPN şi a adăugat că nu este oportună candidatura lui Marian Oprişan la Senat, acesta trebuind să rămână vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Vrancea, informează Adevărul

CITIȚI ȘI: Scandal monstru în PSD. Baronul Oprișan s-a pus în capul listei județene pentru parlamentare și l-a alungat de la conducerea PSD Vrancea pe omul impus de Marcel Ciolacu

Ca replică, baronul PSD Marian Oprișan a declarat că Marcel Ciolacu nu este stăpânul PSD și, totodată, că el nu are probleme de integritate, iar în acest sens, conform statului, ar trebui lăsat să candideze, deși el nu ar fi vrut să o facă, dar i-a cerut filiala. 

"Marcel Ciolacu nu e stăpânul PSD, deci nu putea face acest lucru, l-a făcut CPN, la propunerea lui Marcel Ciolacu. Paul Stănescu trebuie să trimită decizia de invalidare a listei, iar Consiliul Judeţean al organizaţiei PSD Vrancea să ia o decizie. Consiliul urmează să ia în discuţie decizia de invalidare, iar Consiliul are posibilitatea, conform statutului, să facă noi propuneri sau să le menţină pe cele anterioare. Eu sper să o respecte. 

Eu nici nu am vrut să mai candidez pentru Senat, dar colegii mei primari şi cei din consiliul judeţean, cu unanimitate, m-au propus şi au votat ca eu şi alţi colegi să candidăm pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Dacă colegii mei au dorit cu ardoare asta şi cu unanimitate de voturi, nu puteam să refuz. Că astăzi dl Ciolacu a propus CPN invalidarea listelor la judeţul Vrancea, nu ştiu din ce motive. Motivul îmi scapă. Eu Marian Oprişan nu am probleme de cinste, de integritate în PSD şi în România.

Nu am avut cele mai bune relaţii cu preşedintele PSD, dar într-un partid democratic nu trebuie să fim neapărat prieteni, trebuie să ne respectăm. Dacă eu nu am probleme de integritate absolut deloc. Potrivit legii, decizia nu e definitivă, organizaţia din Vrancea se poate pronunţa asupra listei. Aşa spune statutul PSD. Nu ştiu haideţi să vedem ce va fi", a zis baronul PSD de Vrancea. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.