Impostură! Manciu, cel care a gestionat comunicarea autorităților pe perioada pandemiei, NU are studii universitare, deși el a pretins în CV că le-a finalizat


Impostură! Manciu, cel care a gestionat comunicarea autorităților pe perioada pandemiei, NU are studii universitare, deși el a pretins în CV că le-a finalizat

Andi Manciu, consilier de stat al premierului Ludovic Orban şi şeful Grupului de Comunicare Strategică, cel care a gestionat comunicarea autorităților pe perioada pandemiei COVID-19, nu are studii universitare.

Jurnalista Ioana Ene Dogioiu a lansat informaţia într-un editorial publicat pe spotmedia.ro: "Așa descoperea poate dl Orban că al său consilier de stat, Andi Manciu, pe care l-a pus în fruntea Grupului de Comunicare Strategică, care scrie cele mai sensibile OUG ale Guvernului și are deja un loc eligibil pentru viitorul Parlament, este o persoana fără diplomă de licență."

SNSPA a confirmat pentru Știri pe Surse că Manciu nu a obţinut diploma de licenţă: "Domnul Eduard Andi Manciu a fost înmatriculat la Facultatea de Ştiinţe Politice, specializarea ştiinţe politice promoţia 2004-2008, dar nu a absolvit studiile universitare de licenţă".

Totodată, semnalăm că, în CV-ul prevăzut pe site-ul Guvernului, Manciu a mințit că a absolvit studiile universitare de licență.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.