Burduja cere DNA să intervină: "Tudorache a pregătit un ultim tun din bani publici, în stilul clasic al pesediștilor!"


Burduja cere DNA să intervină: "Tudorache a pregătit un ultim tun din bani publici, în stilul clasic al pesediștilor!"

Președintele PNL Sector 1, Sebastian Burduja, a semnalat marți că pesedistul Dan Tudorache a pus la cale, pe parcursul ultimelor zile ca primar al Sectorului 1, încă un tun din bani publici, folosindu-se de Compania de Investiții, cea care trebuia să construiască acel spital care a apărut luni de zile la TV în reclamele în care administrația pesedistă mințea că era construit deja.

"Cu doar câteva zile înainte de încheierea mandatului său de tristă amintire, se pare că Tudorache a cumpărat, prin Compania de Investiții (care ar trebui să fi construit un spital, nu să dea tunuri), 1.200 de nebulizatoare, la 4.000 de euro bucata", a precizat Burduja.

În acest context, Burduja a solicitat tuturor organelor de anchetă să se sesizeze în această speță și să ia toate măsurile necesare pentru a verifica acest posibil tun din bani publici.

Redăm comunicatul liberalului:

"❌Ultimul tun PSD la Sectorul 1!

În ultimele zile ale mandatului său toxic, primarul PSD al sectorului 1 nu se dezice de la obiceiurile care au blocat sectorul în subdezvoltare patru ani de zile. Tudorache a pregătit un ultim tun din bani publici, în stilul clasic al pesediștilor.

❗️Cu doar câteva zile înainte de încheierea mandatului său de tristă amintire, se pare că Tudorache a cumpărat, prin Compania de Investiții (care ar trebui să fi construit un spital, nu să dea tunuri), 1.200 de nebulizatoare, la 4.000 de euro bucata.

❎Îi somăm public pe Dan Tudorache și Dragoș Florescu, presedintele Consiliului de administratie al Companiei de Investiții a Sectorului 1, să răspundă la următoarele întrebări:

⚫️De ce ati cumpărat 1.200 de nebulizatoare? Cum ati estimat acest necesar?

⚫️Care este prețul final?

⚫️Ce s-a discutat în Consiliul de Administrație al companiei legat de aceste achiziții? A fost dată o decizie de CA privind costul și numărul final de nebulizatoare?

⚫️De la ce firmă au fost făcute aceste achiziții? Ce legătură are această firmă cu achizițiile de tablete din Sector? Cine sunt acționarii acestei firme?

În plus, solicităm tuturor organelor de anchetă să se sesizeze în această speță și să ia toate măsurile necesare pentru a verifica acest posibil tun din bani publici".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.