CIRC în PSD: Codrin Ștefănescu sare la beregata lui Marcel Ciolacu, fiindcă nu-l susține public pe fostul primar hoțoman al S1, Dan Tudorache


CIRC în PSD: Codrin Ștefănescu sare la beregata lui Marcel Ciolacu, fiindcă nu-l susține public pe fostul primar hoțoman al S1, Dan Tudorache

Dacă vă întrebați ce mai face incorigibilul Codrin Ștefănescu, ei bine, face spume pe Facebook, acuzându-l pe șeful PSD, Marcel Ciolacu, că-l lasă de unul singur pe fostul primar pesedist de la Sectorul 1, controversatul Daniel Tudorache, care urlă de două zile că ar fi câștigat alegerile, făcând tămbălău monstruos, deși – e oficial – a ieșit pe locul doi, după Clotilde Armand, candidata Alianței PNL-USR-PLUS.

Evident că Ștefănescu insistă că așa-zisul stat paralel i-ar fi furat alegerile lui Tudorache, de sub nas, deși, culmea, tocmai fostul edil PSD-ist este verificat de autorități în urma acuzațiilor de fraudă. De asemenea, Ștefănescu își anunță susținerea totală pentru Tudorache, ceea ce, suntem ferm convinși, îl va ajuta mult, mult de tot pe acesta din urmă.

”Sunt alături de Dan Tudorache! Primarul votat și reales de oamenii din sectorul 1! Iar ceea ce se petrece acolo este inadmisibil! Parcā toate forțele nevăzute ale statului paralel s-au coalizat pentru a pune mâna pe aceastā primărie! Și printre urletele și crizele de isterie ale useristilor, nu se aude nici o voce din PSD care sā ia poziție publicā in acest caz! Tare și rāspicat! Am senzația cā, in mod intenționat, Dan Tudorache este lāsat singur in aceastā luptā! Iar asta este inacceptabil!”, s-a reprodus Codrin Ștefănescu.

Sursa foto: Mediafax

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.