Lovitură imensă pentru Firea pe final de campanie. Primarul Varșoviei îl susține pe Nicușor Dan: "Suntem uniți de o viziune comună în ceea ce privește managementul administrației!"


Lovitură imensă pentru Firea pe final de campanie. Primarul Varșoviei îl susține pe Nicușor Dan: "Suntem uniți de o viziune comună în ceea ce privește managementul administrației!"

Primarul Capitalei Gabriela Firea a primit o lovitură puternică pe final de campanie electorală. Concret, primarul Varșoviei, Rafał Trzaskowski, a anunțat vineri seară că îl susține pe Nicușor Dan la alegerile locale din data de 27 septembrie. Într-o convorbire telefonică, Nicușor Dan și primarul Varșoviei au discutat despre prioritățile similare ale celor două capitale.

"Suntem uniți de o viziune comună în ceea ce privește managementul administrației, dar și în ceea ce privește respectul pentru valorile democratice, mediu, iar în acest sens am vrut să-l asigur de susținerea mea", a precizat primarul Varșoviei.

Nicușor Dan, pe Facebook: "Am vorbit la telefon cu Rafał Trzaskowski, primarul Varșoviei – conduce un oraș cu adevărat european, care ar putea fi un model pentru București. Îi mulțumesc pentru susținere, așa cum le mulțumesc și celorlalte personalități politice din Europa care mă susțin.

Voi deschide ușa mare a primăriei inclusiv colaborărilor cu primarii marilor orașe din UE, care au experiențe remarcabile, dar și experților și specialiștilor care vor să vină alături de mine.

Bucureștiul nu trebuie să mai rămână subjugat de caracatița Firea-Pandele-PSD".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.