Alo, poliția?! Primarul PSD-ist și penal al S6, Gabriel Mutu, desfășoară cea mai ILEGALĂ și mai mizerabilă campanie din București


Alo, poliția?! Primarul PSD-ist și penal al S6, Gabriel Mutu, desfășoară cea mai ILEGALĂ și mai mizerabilă campanie din București

Campania electorată a primarului PSD-ist al Sectorului 6 – incorigibilul traseist Gabriel Mutu, cercetat de DIICOT pentru spălare de bani – este cea mai mizerabilă campanie de la nivelul Capitalei, avertizează candidatul Alianței PNL-USR-PLUS, liberalul Ciprian Ciucu, care are prima șansă în aceste alegeri, motiv pentru care s-a transformat într-o țintă predilectă a campaniilor de fake news revărsate de presa aservită PSD (în frunte cu Antena 3 și România TV).

Ciprian Ciucu enumeră, pe Facebook, o serie de ilegalități săvârșite de Mutu la ordinea zilei, explicând faptul că până la sfârșitul campaniei ar trebui să se ocupe numai de sesizări la poliție, la Biroul Electoral și la CNA:

”Campanie mai murdară decât in Sectorul 6, greu de imaginat!

Toate cutiile postale din toate blocurile sunt pline de pliante ILEGALE, neasumate, fără cod de mandatar. Acesta este deja al doilea rând, de primul nu am mai zis nimic.

Tipic PSDist, anticampanie și minciuni la greu!

Teoretic ar trebui ca până la sfârșitul campaniei să stau doar pe sesizări la poliție, biroul electoral si CNA.

Mizerabil mod de a face politică. Dar denotă și disperare”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.