Tudorache și Mutu își bagă la înaintare iepurașii pentru a rupe voturi de la PNL-USR-PLUS. Ce jocuri fac candidații "independenți" Bucura și Daneș


Tudorache și Mutu își bagă la înaintare iepurașii pentru a rupe voturi de la PNL-USR-PLUS. Ce jocuri fac candidații "independenți" Bucura și Daneș

PSD, din disperarea de a nu pierde Bucureștiul, recurge la tot felul de modalități neortodoxe de a face campanie. Una dintre tehnici este cea de a înscrie așa-ziși candidați independenți pentru a fragmenta electoratul adversarilor, situație care se regăsește atât la Sectorul 1, cât și la Sectorul 6.

În cazul Sectorului 1, primarul PSD Dan Tudorache, disperat că toate predicțiile o dau câștigătoare pe candidata USR-PLUS-PNL, Clotilde Armand, a apelat la serviciile fostului jurnalist Dan Bucura. Dan Bucura, înainte de a intra ca pseudoindependent în cursa pentru Primăria Sectorului 1, și-a folosit titulatura de jurnalist pentru a lansa o rafală de atacuri la adresa candidatei Clotilde Armand. După ce și-a îndeplinit prima misiune, Bucura a trecut la stadiul următor, cel de a candida ca independent în bătălia pentru Primăria S1. Astfel, Tudorache, mizând pe faptul că Bucura și-a construit o imagine anti-PSD în epoca lui Liviu Dragnea, speră ca cel ultim menționat să rupă din voturile lui Clotilde Armand.

MAI MULTE DETALII: Tudorache aruncă un pion în lupta pentru Primăria S1: impostorul Bucura, care se folosea recent de credibilitatea pe care i-a oferit-o titulatura de jurnalist pentru a ataca o candidată anti-PSD

În cazul Sectorului 6, primarul PSD Gabriel Mutu a apelat la serviciile fostului lider USR Sector 6, Mihai Daneș, care acum candidează ca independent pentru a rupe din voturile candidatului PNL-USR-PLUS, Ciprian Ciucu, la Primăria S6. Daneș a fost forțat să-și dea demisia din USR atunci când au ieșit la iveală conexiunile lui cu Mutu. De altfel, este de notorietate că Daneș, pe vremea când era șef al USR Sector 6, a dat directivă consilierilor locali ai USR să voteze bugetul primarului pesedist Gabriel Mutu. În prezent, Daneș candidează ca independent cu sloganul "adevărații USR-iști votează Daneș", încercând să rupă voturi de la candidatul susținut de PNL-USR-PLUS, Ciprian Ciucu. Mai mult decât atât, Daneș se folosește de imaginea candidatului dreptei unite la Primăria Capitalei, Nicușor Dan, pe flyere și pe pagina sa de Facebook, fără ca cel ultim menționat să își fi dat acordul.

În acest context, Ciprian Ciucu a lansat o serie de acuzații grave la adresa edilului PSD al S6, Gabriel Mutu. Concret, Mutu ar fi plătit cel puțin 50 de mii de euro pentru campania lui Daneș, așa-zis candidat independent, care să încerce să rupă din voturile lui Ciprian Ciucu.

"Mizeriile lui Mutu. Episodul I, IEPURELE

Se identifică un iepure, un trădător, se cumpără și i se face campanie de bani mulți. În precampanie, Iepurele a beneficat de mai multă reclamă pe panouri decât mine, a beneficat de reclamă de cel puțin 30.000 de euro. Au folosit imagina de panotaj a USR-PLUS pentru a crea confuzie.

Iepurele, apoi, iese la atac la adresa mea și se proclamă (sic!) “adevăratul candidat susținut de USR/ND”. O mizerie, este adevăratul candidat al lui Mutu. Mutu l-a inventat, Mutu îi plătește campania! În stil mafiot, bolșevic, exact ca în filme! De fapt, realitate bate filmul!

Apoi Iepurele, chipurile independent, apare la TV tot ca să mă atace pe mine, îi sunt preluate în siteuri mizerabile gen știripesurse.ro, cancan.ro, evz.ro, gândul.ro, romaniatv.ro tot felul de mizerii manipulatoare și minciuni!

Iepurelui îi sunt făcute zeci de mii de pliante micinoase, cu poza lui Nicușor Dan și cu culorile USR.

Per total, estimez că Mutu a băgat în iepure, cel puțin 50.000 de euro până acum!

Hai la vot să-i spulberăm, MO-BI-LI-ZA-REA!!!

Dați mai departe, share, ca să se știe, este important!", a scris Ciucu pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.