Grupaj FOTO: Cum își bate joc primarul PSD-ist Gabriel Mutu de banii publici. Clientul DIICOT a trasat piste de biciclete fără să respecte prevederile legale, doar pentru a păcăli electoratul


Grupaj FOTO: Cum își bate joc primarul PSD-ist Gabriel Mutu de banii publici. Clientul DIICOT a trasat piste de biciclete fără să respecte prevederile legale, doar pentru a păcăli electoratul

Candidatul PSD la primăria Sectorului 6 – l-am numit pe controversatul Gabriel Mutu, prolific traseist politic cercetat de DIICOT pentru spălare de bani – a girat proiectarea unor piste de biciclete fără respectarea standardelor din Ghidul publicat de Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA), și asta doar pentru a cheltui bani publici cu scopul de a da bine în campania electorală.

Contracandidatul lui Mutu, liberalul Ciprian Ciucu, anunță, pe Facebook, că, după ce-l va surclasa pe PSD-ist, se va ocupa personal de trasarea corectă a pistelor pentru biciclete:

”Avem nevoie de piste de biclete in Sectorul 6! Dar NU AȘA!

Cum să trasezi piste de biclete acolo unde ies zilnic copiii afară la joacă pentru că nu sunt parcuri, dle. Mutu?

Cum să trasezi piste de biclete fix prin față băncilor pe care se odihnesc seniorii, dle. Mutu?

De ce să creezi conflicte inutile între pietoni și bicicliști, acolo unde efectiv nu este loc, dle. Mutu?

Nu ați făcut nimic pentru transporul alternativ timp de peste 4 ani de zile și acum vreți să tocați banii aiurea! Si, pe deasupra, creați probleme in loc să le rezolvăm!

Le-ați proiectat, dar sunt prost concepute! Nu are rost să le executați că le voi sterge peste două săptămâni. Mă voi consulta cu specialiștii și le voi face la standardele din Ghidul publicat de către MLPDA!

#AJUNGE! Gata cu risipa si lucrurile făcute după ureche!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.