FOTO PSD-istul traseist Gabriel Mutu insistă că e ”discriminat” dacă electoratul din S6 află că e cercetat de DIICOT pentru spălare de bani. Ciprian Ciucu: ”Noaptea minții!”


FOTO PSD-istul traseist Gabriel Mutu insistă că e ”discriminat” dacă electoratul din S6 află că e cercetat de DIICOT pentru spălare de bani. Ciprian Ciucu: ”Noaptea minții!”

De-a dreptul noaptea minții: candidatul PSD-ist la Primăria Sectorului 6 – l-am numit pe controversatul traseist politic Gabriel Mutu, individ certat cu legea – a reclamat la Biroul Electoral o cartolină electorală pe motiv că l-ar discrimina, deși materialul nu face nicio discriminare, cât de mică, ci doar enumeră o serie de fapte cât se poate de adevărate pe care Mutu vrea să le țină departe de electoratul din S6. Drept urmare, având în vedere absurditatea solicitării, reclamația lui Mutu a fost respinsă de Biroul Electoral.

Cartolina (foto jos) îl compară pe Mutu cu marele său rival la Primăria Sectorului 6, liberalul Ciprian Ciucu, și trece în revistă o serie de adevăruri din biografia zbuciumată a PSD-istului Mutu, odinioară dragnist virulent.

Din acest material, electoratul din S6 are posibilitatea să afle aspecte esențiale despre Gabriel Mutu, individul care nu doar că a avut un mandat edilitar dezastruos, dar mai vrea încă unul: Mutu a absolvit o facultate abia la 36 de primăveri, s-a ocupat cu amanetul și schimbul valutar, ocazional cu imobiliarele, este un prolific traseist politic (PNL-PDL-PSD) și, atenție, e cercetat de DIICOT pentru spălare de bani.

Nu în ultimul rând, de notat că Gabriel Mutu nici măcar nu locuiește în sectorul pe care vrea să-l conducă încă patru ani. Cu alte cuvinte, dacă spui adevărul despre el, Mutu fuge la autorități și reclamă că ar fi… discriminat, ceea ce, să nu ne ascundem după deget, e specific tuturor curentelor stângii.

Ciprian Ciucu îl ironizează pe Mutu, într-un comentariu postat pe Facebook:

”Am uitat să vă spun...

Gabriel Mutu / PSD (și traseist) a contestat la Biroul Electoral această cartolină pe motiv că este discriminat. Evident, a pierdut, o pot distribui liniștit.

Vi se pare că este discriminat? Cum l-am discriminat? Noaptea minții!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.