Deputatul Iurie Reniță șterge pe jos cu rusofilul Dodon: Va pierde alegerile și va ajunge la Penitenciarul nr. 13! Cea mai alterată conservă rusească din R. Moldova


Deputatul Iurie Reniță șterge pe jos cu rusofilul Dodon: Va pierde alegerile și va ajunge la Penitenciarul nr. 13! Cea mai alterată conservă rusească din R. Moldova

Deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) îi transmite rusofilului, socialistului și românofobului Igor Dodon, pe Facebook, că va ajunge de urgență la Penitenciarul nr. 13, într-un ”kuliok”, chiar după ce va pierde alegerile prezidențiale.

Vă prezentăm mesajul lui Iurie Reniță:

”Igor Dodon – cel mai detestat politician

Cel mai antinațional, cel mai corupt, cel mai fariseic, cel mai demagogic, cel mai petrecăreț, dar și cel mai trădător președinte din istoria Republicii Moldova, conserva rusească Igor Dodon, a acumulat, în postarea mea anterioară, peste jumătate de milion de cetățeni care-l detestă cu tărie (rog să vedeți poza din anexă).

Actualmente, la sigur, numărul acestora a crescut considerabil. Cu ce s-a ocupat și cu ce se ocupă ‹independentul› Dodon puteți să priviți cea mai jalnică și total compromisă emisiune ‹Kuliokarul răspunde› (dacă rezistați!).

Dodon va fi neapărat plecat de către alegătorii noștri. Cea mai alterată conservă rusească va ajunge într-un kuliok (sacoșă) la tomberonul de la penitenciarul nr.13 din Chișinău”.

 (Sursa foto: pages.md)

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.