PSD, o nouă insultă incalificabilă la adresa Diasporei: Aurelian Pavelescu, cel care i-a înjurat în repetate rânduri pe românii din străinătate, pe lista propunerilor pentru parlamentari de Diaspora! Groparul PNȚCD


PSD, o nouă insultă incalificabilă la adresa Diasporei: Aurelian Pavelescu, cel care i-a înjurat în repetate rânduri pe românii din străinătate, pe lista propunerilor pentru parlamentari de Diaspora! Groparul PNȚCD

PSD se pregătește să-l răsplătească pe dubiosul multitraseist politic Aurelian Pavelescu pentru că a îngropat definitiv PNȚCD și pentru că a făcut de rușine memoria acestui partid esențial în istoria rezistenței anticomuniste, prin capturarea ștampilei și proferarea unui mizerabil discurs anti-justiție, anti-SUA și anti-UE, aceste obsesii toxice fiind total paralele și incompatibile cu linia politică autentică și tradițională a adevăraților țărăniști.

Mai exact, conducerea PSD îl pregătește pe numitul Aurelian Pavelescu pentru un post de parlamentar disporez, deși acest individ i-a jignit incalificabil pe românii de pretutindeni, în repetate rânduri și cu voluptate abjectă.

”Măcar acum este la lumina zilei opera de distrugere prin infiltrare a partidelor istorice de către foștii securiști și activiști ai partidului comunist. Le-a reușit cu două partide din trei. Era să le reușească și cu PNL”, explică scriitorul, jurnalistul și profesorul Ciprian Apetrei, pe Facebook.

Vă prezentăm concluziile scriitorului:

”Printre propunerile PSD pentru parlamentari de Diaspora se află Aurelian Pavelescu. Cel care a îngropat PNȚcd. Și care a jignit în nenumarate rânduri românii de pretutindeni.

Același fost partid care l-a trimis în Parlamentul european pe Chris Tercheș, ziua preot în SUA și seara luptator anti-Justitie la Antena3.

Măcar acum este la lumina zilei opera de distrugere prin infiltrare a partidelor istorice de către foștii securiști și activiști ai Partidului comunist. Le-a reușit cu două partide din trei. Era să le reușească și cu PNL.

Ghinion. De la acesta li se va trage dispariția. Mai sunt câteva zile până la alegerile locale. De aici va începe.

La revedere, PSD!”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.