PSD-ista Carmen Avram jubilează că ministra PNL Violeta Alexandru e înjurată și amenințată la telefon, după ce Mircea Badea i-a făcut public numărul. ”Ar trebui să vă faceți un audit personal, să vedeți dacă nu cumva vă înnobilați fără merit cu aura de victimă”


PSD-ista Carmen Avram jubilează că ministra PNL Violeta Alexandru e înjurată și amenințată la telefon, după ce Mircea Badea i-a făcut public numărul. ”Ar trebui să vă faceți un audit personal, să vedeți dacă nu cumva vă înnobilați fără merit cu aura de victimă”

După ce antenistul agresiv Mircea Badea a găsit de cuviință să facă public numărul de telefon al ministrului Muncii, liberala Violeta Alexandru, care a fost înjurată și amenințată imediat după aceea, europarlamentara PSD Carmen Avram sare în apărarea lătrăului antenist, insistând că, deși a fost amenințată și făcută albie de porci de fanii Antena 3 și ai PSD, Violeta Alexandru s-ar ”înnobila fără merit cu aura de victimă”.

Carmen Avram se face că nu înțelege diferența dintre a avea numărul de telefon postat pe contul personal de Facebook și situația în care (așa cum s-a și întâmplat) Mircea Badea și-a instigat cei mai nefericiți spectatori să o telefoneze pe Violeta Alexandru. 

Carmen Avram – fostă angajată a turnătorului securist Dan ”Felix” Voiculescu și soție a lui Adrian Ursu, antenist șef – crede că este firesc ca o femeie să fie insultată și amenințată cu diverse, deoarece și ea a fost fugărită și huiduită în văzut întregii țări, alături de cotroversata Rovana Plumb, la deja celebrul miting PSD de la Iași, unde s-au remarcat prin emiterea celor mai rușinoase inepții și populisme.  

”Citesc că doamna ministru, Violeta Alexandru, e supărată că primește mesaje injurioase (după ce și-a pus numărul de telefon pe FB și apoi a dat vina pe alții). (…)

Dar aș vrea să-i aduc aminte doamnei de anii de groază 2017-2019, în care partidul dânsei, inclusiv, a dus o campanie turbată, deșănțată, nedemocratică, violentă și extrem de vulgară, instigând la ură împotriva PSD și a milioanelor lui de simpatizanți, cărora li se făcuse frică și să mai iasă din casă, pentru a merge la vot. (…)

Poate, doamnă, ar trebui să vă faceți un audit personal, să vedeți dacă nu cumva vă înnobilați fără merit cu aura de victimă”, scrie Carmen Avram, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.