Fostul pușcăriaș Adrian Năstase anunță dezastrul PSD la alegerile locale. Eșecul caraghioasei moțiuni amenință să influențeze rezultatul, avertizează propagandistul putinist


Fostul pușcăriaș Adrian Năstase anunță dezastrul PSD la alegerile locale. Eșecul caraghioasei moțiuni amenință să influențeze rezultatul, avertizează propagandistul putinist

Fostul pușcăriaș de drept comun Adrian ”Bombonel” Năstase (notoriu propagandist putinist) susține, pe blog, că eșecul moțiunii de cenzură va influența scorul alegerilor locale în detrimentul PSD, partidul având nevoie de ”o strategie foarte spectaculoasă”.

”O motiune amanată foarte mult. In final, depunerea ei a avut loc anterior Congresului PSD iar dezbaterea si votul ei au fost programate după. Amanarea votului, din lipsă de cvorum, nu mai poate influenta Congresul – care a trecut – dar poate influenta alegerile locale. Unele zone de nehotarati si unii primari ar putea fi interesati de ofertele liberalilor.

Este destul de evident, la acest moment, PSD are destul de putini aliati si nu reuseste să negocieze cu succes pentru a-i obtine.

Au mai ramas trei saptămani pană la alegerile locale. Ar fi nevoie de o strategie foarte spectaculoasă a partidului pentru a depăsi acest esec in scurtul timp rămas”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.