VIDEO. "FIREA oamenilor", umilită de un deputat PNL: "Ultima dată când a ieșit între oameni, pe Arena Națională, s-a încărcat cu atata forță, încât până în ziua de azi n-a mai dat pe stradă decât la ședințe foto secretizate"


VIDEO. "FIREA oamenilor", umilită de un deputat PNL: "Ultima dată când a ieșit între oameni, pe Arena Națională, s-a încărcat cu atata forță, încât până în ziua de azi n-a mai dat pe stradă decât la ședințe foto secretizate"

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, și-a lansat sloganul pentru campania de la alegerile locale sub forma unui acronim al numelui său: "Forță, Iubire, Realitate, Eficiență, Adevăr Oamenilor". Gabriela Firea a scris, într-un mesaj pe Facebook, că în această perioadă "se fac și se desfac alianțe politice electorale", dar ea se aliază "doar cu oamenii".

În acest context, deputatul PNL Ovidiu Raețchi a ironizat sloganul de campanie al Gabrielei Firea, punctând că aceasta nu a mai ieșit pe stradă printre oameni din momentul în care a fost huiduită pe Arena Națională. Totodată, Raecțhi a spus că Firea, precum Vladimir Putin, are o serie de subordonați pe care îi folosește în unele ieșiri pentru a juca rolul oamenilor simpli, căci dacă ar da ochii cu adevărat cu bucureștenii ar afla cât este de hulită.



Raețchi, pe Facebook: "Cum? Ideea de campanie a Gabrielei Firea e că forța ei vine de la oameni - oameni simpli, nu partide?

Logic! Ultima dată când a ieșit Firea între oameni, pe Arena Națională, s-a încărcat cu atata forță, încât până în ziua de azi n-a mai dat pe stradă decât la ședințe foto secretizate, în care personalul de la RATB e pus sa joace rolul trecătorului simplu și politicos (are și Vladimir Putin vreo șase cetățeni din ăștia în jur, care apar întâmplător în toate pozele lui - ba sunt preoți, ba scafandri, ba urși, ba medici, după nevoi; dar cred ca sunt de la FSB, nu RATB 🙂 ).

Atât de aproape e Firea de oameni, încât ea nu va ieși niciodată în public, niciodată - până în ziua alegerilor. Interacțiunea ei cu oamenii simpli se va limita la texte pe Facebook, înregistrări regizate de la lucrări "aproape finalizate" în proporție de 8% și sute de emisiuni de televiziune. Emisiuni în care, pentru că adoră apropierea oamenilor, va fi întotdeauna singură.

Forța e în firea oamenilor? Hm. Poate forța economică. A oamenilor de televiziune. Uite, ăsta ar fi un slogan cinstit pentru Gabriela "Nu Ies pe Stradă" Firea".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.