VIDEO. „Dementul de la 10 august”, săltat de jandarmi la protestul conspiraționiștilor, lansează o amenințare terifiantă într-un LIVE pe Facebook: „Un arab împuțit! Roagă-te la Dumnezeu să ai parte de un glonț în ceafă, și nu de țeapă. Înapoi în țara ta! Dar nu! Aici vei plăti cu viața pentru ce ai făcut!”


VIDEO. „Dementul de la 10 august”, săltat de jandarmi la protestul conspiraționiștilor, lansează o amenințare terifiantă într-un LIVE pe Facebook: „Un arab împuțit! Roagă-te la Dumnezeu să ai parte de un glonț în ceafă, și nu de țeapă. Înapoi în țara ta! Dar nu! Aici vei plăti cu viața pentru ce ai făcut!”

Amenințările explicite cu moartea la adresa lui Raed Arafat, controversatul secretar de stat hulit de tabăra anticorupție pentru o serie de gafe majore care au dus la pierderi de vieți omenești, neasumate printr-o demisie așa cum se impunea, și adulat, apărat, susținut de tabăra anti-justiție pe când servea intereselor acesteia, s-au tot înmulțit în ultimele zile, pe fondul „agitației” produse de Legea carantinei. (Opozanții acesteia, deși reclamă o potențială „dictatură sanitară” în cazul în care legea va trece de Parlament, par să aibă însă o admirație nedisimulată față de Kremlin, seara trecută oprindu-se la gardurile Ambasadei Rusiei de pe Kiseleff pentru a aplauda un regim care își „sinucide” medicii, jurnaliștii și alți cetățeni care mai îndrăznesc să vorbească liber despre Covid, dictatura instaurată de Vladimir Putin, înscăunat președinte pe viață, sau de corupția camarilei acestuia).

Cel mai proaspăt dintre „asasinii” de Facebook ai lui Raed Arafat este Ovidiu Grosu, individul care a apărut la Antena 3 înainte de 10 august 2018, spunând că jandarmii ar trebui uciși. El a fost ridicat, marți seară, de jandarmi din Piața Victoriei și dus la dubă, gest pentru care ulterior, într-un delir live pe Facebook, l-a învinovățit pe Raed Arafat.

„Un arab împuțit, mizerabil, vine să facă legea în țara noastră?! Țeapa! Vlad Țepeș! Colectiv vă spune ceva? Câți morți aveți pe conștiință?Ascută aicea: roagă-te la Dumnezeu să ai parte de un glonț în ceafă, și nu țeapă, pentru că asta era metoda prin care Vlad Țepeș îi pedepsea pe harapii tăi. Mizerabil. Împuțit. Înapoi în țara ta. Dar nu! Aici vei plăti cu viața pentru ce ai făcut...Dacă l-ați reținut pe Raul (Coltor vezi aici) că te-a amenințat, eu chiar o fac”, amenință Ovidiu Grosu într-o filmare care se bucură de mare succes pe Facebook (47.000 vizualizări, aproape 2000 de likeuri și 2000 de shareuri).

Prezent zilele acestea în Piața Victoriei și urmărind protestele de la fața locului, jurnalistul Mălin Bot crede că Ovidiu Grosu este doar un impostor adus în prim plan de PSD, la înțelegere cu unii șefi fideli din Jandarmerie, pentru crearea de diversiuni care să servească intereselor social-democraților, cum a fost și mizeria debitată la Antena 3 cu puțin înainte de 10 august 2018 când s-a autoproclamat „organizatorul protestului” și a vorbit despre un plan de ucidere a jandarmilor

Mălin Bot: „Ovidiu Gosu, prezent la tâlhăria civică PSD CapVid din Piața Victoriei este marioneta #CiumaRosie cu care Dragnea și-a construit justificarea pentru agresiunea Jandarmeriei, din 10 august 2018.

Individul este un impostor inventat de Antena 3 ca "protestatar #rezist", înainte de 10 august.

Antena 3 a făcut un "interviu" cu el, în care acesta spunea că jandarmii trebuie uciși.

Interviu a fost folosit apoi, de Carmen Dan, ca justificare pentru represiunea din 10 august.

Colonelul de Jandarmerie care a coordonat "ridicarea" din Piata Victoriei e un PeSeDist sadea.

Eu mai degrabă cred că au organizat o regie, ca să se victimizeze pațachinele trimise de PSD să mimeze proteste și să manipuleze.

Duminică a fost un dezastru pentru PSD. Au făcut o isterie imensă pe rețele sociale și abia au fraierit câteva sute de ignoranți să fie în piață.”

Mizează pe victimizare, poate reușesc să provoace emoție și să păcălească mai multă lume săptămâna asta.

Plângeau ca la Teatrul Masca stropitorile, cervistele și sclavele analfabetei Grapini.”



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.