Raețchi avertizează privind singura strategie a primăriței Firea în bătălia pentru Capitală: "Are multe resurse ca să încerce asta până la capăt!"


Raețchi avertizează privind singura strategie a primăriței Firea în bătălia pentru Capitală: "Are multe resurse ca să încerce asta până la capăt!"

Deputatul PNL Ovidiu Raețchi a declarat luni că victoria candidatului dreptei unite pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, este aproape sigură și va fi chiar la o distanță semnificativă precum în cazul victoriei președintelui Klaus Iohannis în cadrul alegerilor prezidențiale din 2014 în fața lui Victor Ponta. 

Cu toate acestea deputatul PNL a avertizat că singura strategie a Gabrielei Firea în bătălia pentru Capitală va fi să încerce să provoace prin tot felul de tertipuri dezbinarea dreptei unite: "Toate zvonurile privind retragerea sprijinului politic pentru candidatura lui Nicușor trebuie văzute exclusiv ca o agitație a Gabrielei Firea și a aliaților săi".

Raețchi, pe Facebook: "Voi repeta aceste lucruri în următoarele luni - de câte ori e nevoie:

1. Nicusor Dan va fi viitorul primar al Capitalei;

2. El va câștiga alegerile împotriva Gabrielei Firea la o distanță semnificativă, asa cum a facut-o si Klaus Iohannis împotriva lui Ponta, în ciuda tuturor așteptărilor;

3. Sprijinul de care se va bucura Nicușor în campanie din partea PNL este masiv și indiscutabil;

4. Singura șansă a Gabrielei Firea împotriva lui Nicușor e să dezbine blocul de dreapta unit împotriva ei. Si Firea are multe resurse ca să încerce asta până la capăt - sa nu va faceți iluzii;

5. Din acest motiv, toate zvonurile privind retragerea sprijinului politic pentru candidatura lui Nicușor trebuie văzute exclusiv ca o agitație a Gabrielei Firea și a aliaților săi;

6. Nicusor Dan va fi viitorul primar al Capitalei".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.