Iurie Reniță îl desființează pe rusofilul Dodon: Va ajunge în curând la Penitenciarul 13! După aceea, vom reduce numărul de parlamentari


Iurie Reniță îl desființează pe rusofilul Dodon: Va ajunge în curând la Penitenciarul 13! După aceea, vom reduce numărul de parlamentari

După caraghioasa dar și umilitoarea prezență a rusofilului și socialistului Igor Dodon la parada propagandistică de la Moscova, deputatul Iurie Reniță (fost ambasador al Basarabiei la București) șterge pe jos cu acest bufon al Kremlinului, pe Facebook, unde îl anunță că va ajunge, în curând, la Penitenciarul nr. 13.

De asemenea, Reniță susține că, după înlăturarea lui Dodon și a regimului acestuia, partidele pro-europene și pro-românești vor reduce numărul parlamentarilor de la Chișinău.

Vă prezentăm comentariile lui Iurie Reniță:

”‹Pisocinița› lui Dodon. După ce a fost dat cu nasul în ‹pisociniță› (grămadă de nisip), petrecărețului și ‹gramoteiului› (cunoscător incipient al alfabetului) de la Condrița și Holercani i s-au învârtit ‹mințurile› de atâta paradă de la ‹Pobedî› și se înădusă, pe malul însorit al Nistrului, de numărul de parlamentari din legislativ.

‹Pisocinița› tot mălai visează – vom reduce numărul de parlamentari odată cu lichidarea inutilei instituții prezidențiale și trimiterea ‹kuliokului› la penitenciarul nr.13!”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.