VIDEO Ludovic Orban declară război CCR: "Este o filială a PSD! Vom pregăti o propunere de modificare!"


VIDEO Ludovic Orban declară război CCR: "Este o filială a PSD! Vom pregăti o propunere de modificare!"

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri seară în emisiunea Legile Puterii, la Realitatea PLUS, că PNL va veni după alegerile parlamentare cu o propunere de modificare a modului în care funcționează CCR, pentru ca instituția să fie depolitizată. Premierul a atras atenția că CCR, prin deciziile luate recent, a demonstrat că este o filială a PSD. 

Ludovic Orban: "După alegeri vom pregăti o propunere de modificare. Sunt necesare schimbări ale prevederilor la nivel constituțional și vom pregăti o modificare astfel încât să punem CCR în cadrul constituțional și să determinăm un comportament corect al instituției. Din păcate au existat multe decizii în ultima vreme care au creat impresia că CCR este o filială a PSD. Or, lucrul acesta nu poate fi acceptat".

Vedeți video de la 40:20: 


„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.