Nicușor Dan declară război incompetenților și mafioților plantați de Firea în funcțiile-cheie din administrație. În cazul în care va fi primar, promite că îi va da afară într-o lună


Nicușor Dan declară război incompetenților și mafioților plantați de Firea în funcțiile-cheie din administrație. În cazul în care va fi primar, promite că îi va da afară într-o lună

Candidatul PNL-USR-PMP pentru Primăria Capitalei, Nicușor Dan, a promis, într-un interviu acordat pentru publicația Epoch Times, că va da afară incompetenții și mafioții plantați de Firea în administrație, în funcțiile de directori, în aproximativ o lună în cazul în care va câștiga mandatul de edil. 

Nicușor Dan: "Oamenii care sunt competenţi şi integri vor rămâne în sistem, trebuie schimbată mare parte din garnitura de directori, şi din interiorul primăriei şi de la administraţiile din subordine.

Trebuie început cu directorul Direcţiei Juridice, domnul Iordache, sunt suficient motive pentru a fi demis din ziua zero, în care preiau mandatul şi apoi la o evaluare o să vedeţi mulţi directori care nu or să mai dorească să continue, schimbat echipa de directori şi apoi trecut la un management profesionist. Fiecare dintre oamenii care lucrează acolo trebuie să aibă o fişă a postului şi o evaluare profesionistă a activităţii lor. Atunci o să vedem, dacă indicatorii pe care noi îi trecem sunt profesionişti, o să vedem cine lucrează şi cine nu, cine trebuie să promoveze cine trebuie să mai stea... aşa cum se face în orice firmă privată care se respectă."

Întrebat cât timp îi va lua să facă ceea ce şi-a propus, Nicuşor Dan a răspuns: "A, la nivel de directori, o lună!".

Consultați AICI interviul integral

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.