Oreste îndeamnă românii să se trezească și să riposteze împotriva abuzurilor PSD-ALDE: "Bunicii noștri au murit în munți și in închisorile comuniste, e rândul nostru să păstrăm lumina aprinsă!"


Oreste îndeamnă românii să se trezească și să riposteze împotriva abuzurilor PSD-ALDE: "Bunicii noștri au murit în munți și in închisorile comuniste, e rândul nostru să păstrăm lumina aprinsă!"

Din 2016 până în prezent guvernarea PSD-ALDE sau mai bine spus guvernarea PSDragnea comite abuzuri după abuzuri împotriva întregului popor român. Economia este căpușată, Justiția este schinghuită, Armata a fost luată și ea în vizor, totul din cauza intereselor meschine ale infractorului din Teleorman și a acoliților săi. 

Cel mai recent abuz, de sorginte stalinistă chiar, este demersul lui Gargamel Slugărel Toader a o sabota pe Laura Codruța Kovesi și a o deturna din drumul ei către funcția de Procuror European. Miercuri, 14 februarie, "prin coincidență", Laura Codruța Kovesi a primit o citație de la Secţia de investigare a infracţiunilor din Justiţie, având calitatea de suspect într-un dosar în care acuzaţiile sunt de abuz în serviciu, luare de mită şi mărturie mincinoasă, chiar înainte să fie audiată în Parlamentul European pentru funcția de procuror-șef european.

În tot acest context al unui abuz stalinist al guvernării PSD-ALDE, jurnalistul Oreste a lansat un apel către toți românii, de salvare a României, iar pe această cale readuce aminte cetățenilor cum bunicii noștri au murit în munți și în închisorile comuniste, iar astfel să le urmăm exemplul și să păstrăm la rândul nostru lumina aprinsă, lumina libertății.

"Apel pentru salvarea României!

Tot raul spre bine... pana la urma!

Zilele acestea vom vedea cu toții cum se aliniază manciurienii ciumei roșii, dușmanii din interior ai statului roman! Vom avea imaginea limpede a putreziciunii politice și mediatice! Dacă rezistam, vom răzbi și vom ști exact cu cine avem de-a face! Bunicii noștri au murit in munți și in închisorile comuniste, e rândul nostru sa păstram lumina aprinsa!

#panalacapat", a scris jurnalistul Oreste Teodorescu într-o postare pe rețeaua socială Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.