EXCLUSIV Tertipurile de care se folosește șpăgara Ana Maria Pătru pentru a pune presiune pe judecător


  • Podul
  • Mar 11, 2019 22:37
  • 7873
EXCLUSIV Tertipurile de care se folosește șpăgara Ana Maria Pătru pentru a pune presiune pe judecător

Șpăgara Ana Maria Pătru, fostă șefă a Autorității Electorale Permanente pe o perioadă de 10 ani, face toate eforturile să scape de anchetă. Înainte să vă prezentăm ultimele detalii de culise, vă reamintim motivul pentru care Ana Maria Pătru a fost trimisă în judecată pentru două dosare. 

Ana Maria Pătru a fost cercetată de DNA și trimisă în judecată în două dosare. În primul, procurorii o acuză de trafic de influență și spălare de bani, iar în cel de-al doilea de luare de mită.

Mai exact: conform procurorilor, în perioada aprilie-mai 2013, Ana Maria Pătru a pretins de la reprezentantul unei firme de software suma de 1 milion de euro, iar la sfârşitul lunii iulie 2013 a pretins de la aceeaşi persoană două ceasuri de lux (un ceas de damă în valoare de 49.700 lei şi un ceas bărbătesc în valoare de 58.500 lei), lăsând să se creadă că are influenţă asupra directorului unei instituţii publice cu atribuţii de control. Aceasta a promis că-l va determina să soluţioneze în mod favorabil o investigaţie care privea firma de software. Fosta șefă a AEP a primit de la reprezentantul firmei de software, în perioada iulie 2013 – martie 2014, suma totală de 600.000 euro (în cursul lunii iulie 2013 suma de 400.000 euro, sumă remisă și primită într-o servietă marca Montblanc împreună cu un instrument de scris aceeași marca; la sfârșitul lunii noiembrie 2013 suma de 100.000 euro și în cursul lunii martie 2014 suma de 100.000 euro). În 30 iulie 2013, ea a primit și două ceasuri de lux în valoare de 49.700 lei, respectiv de 58.500 lei.

În perioada 26 iulie 2013 – 2 noiembrie 2016, Ana-Maria Patru a achiziționat din suma primită, pe numele unei rude, un teren în suprafață de 1.000 de metri pătrați la Voluntari, în valoare de 130.000 de euro, precum și un apartament în Constanța, pentru care a plătit suma de 80.000 euro (din care 75.000 euro au fost achitați, în numerar, cu titlu de avans, diferența de preț în suma de 5.000 euro fiind achitată prin virament bancar), și această locuința fiind luată tot pe numele unei rude. De asemenea, în perioada 2014-2016, ea a făcut investiții în suma totală de 437.314,13 de euro, ridicându-și pe terenul din orașul Voluntari un imobil, pe care l-a și amenajat și dotat.

În acest sens, vă prezentăm disperarea șpăgarei Ana Maria Pătru de a scăpa basma curată și tertipurile de care aceasta se folosește

Ana Maria Patru a reclamat la Curtea de Apel la Camera Preliminară că nu a avut un rechizitoriu corect. Nu că ar conta că zeci de martori au spus altceva și nici că toate probele par blindate de documente. Aceasta este treaba unui judecător, accea de a judeca.

Ana Maria Patru ar vrea doar să câștige timp, în speranța mult anunțatei amnistii și gratieri. Și în acest context, ar vrea ca rechizitoriul să se întoarcă la cercetarea penală inițială, poate la niște procurori, speriați, ce nici să nu o mai cerceteze. Cât de convenabil este pentru ea, tot acest scandal, real sau nu, cu procurorii de la DNA Ploiești. Totodată, pentru a se da bine pe lângă procurori și să scape de presiunea acestora, Ana Maria Pătru a început să arunce cu momeli turnându-i pe mai mulți dintre greii PSD, cel mai sonor nume fiind chiar Liviu Dragnea.

De altfel, un alt tertip prin care Ana Maria Pătru încearcă să câștige timp este cel prin care a recuzat recent judecătorul, potrivit surselor Podul.ro

Acum bate un alt vânt în justiție, șpăgarii sunt eroi, șpăgarii sunt nevinovați, cei ce spun adevărul sunt denunțători profesioniști, demni de blamat, iar procurorii adevărații infractori. În situația aceasta s-a ajuns în prezent.

Cazul reclamației la Curtea Preliminară a Curții de Apel, inițiată de faimoasa șpăgară Ana Maria Pătru, care de altfel este și o bine-cunoscută curtezană, este judecat de judecătorul Tudoran. Potrivit surselor Podul.ro, judecătorul Tudoran a fost impresionat până la lacrimi de marea reprezentație din ciclul mari actori, mari regizori, reprezentație dată de Ana Maria Pătru. Cum presa nu a avut voie la marea înfățișare de la Curtea de Apel, vă relatăm zvonurile de pe holurile Curții de Apel București în faimoasa zi de 18 ianuarie 2019: "am putut să o vedem doar pe Ana Maria Patru îmbrăcată ca de revelion în fustă lungă roșie cu sclipici , cu jerseu, cu bordură galbenă, cu cizmulițe de firmă și cu multă vervă, călare și la propriu și la figurat peste avocatul ei, Cristian Ene.

Revenind la dosar, desigur că la DNA Ploiești sunt și au fost dosare și dosare. Unele dosare gogonate, altele extrem de reale, altele discutabile, unele făcute de procurori profesioniști, altele marcate de exoticul Portocală. Din ciclul mari actori , în rolul principal a participat nimeni alta decât Ana Maria Patru. Cu ochii în lacrimi, spunându-i judecătorului că ea nu mai este căsătorită de 11 ani, că este nevinovată ca fecioara Maria, că șpaga luată nu a fost decât reprezentarea dragostei nețărmuite aratată de nenumărații săi amanți. Astfel, Ana Maria Patru a făcut un rol perfect. Tot în privința amanților, sursele Podul.ro arată că Ana Maria Pătru amenință cu dezvăluiri despre amanții ei, oricine se pune împotriva ei intrând în vizor, chiar dacă respectiva persoană este nevinovată

Rolul a fost urmat de reprezentanțe mai puțin impresionante de la diverse televiziuni, cu singurul scop de a pune presiune pe nevinovatul judecător. Acesta, impresionat de România TV, de Antena 3, pentru liniștea lui, va avea o singură soluție: să întoarcă rechizitorul blamaților procurori .

Să nu uităm regizorii: faimoșii avocați, soții Ene. Dar ei nu sunt de blamat: sunt plătiți, nu se știe de cine, cum, și de ce, să își apere clienta, șpăgara Ana Maria Pătru. De fapt, soții Ene au o sarcină ingrată. Nu este ușor să aperi o șpăgară mare, cu o gură mare. Dar și prețul este pe măsură. Vom urmări cu interes desfășurarea în viitor a acestui dosar. O șpăgară rămâne o șpăgară, indiferent ce face.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.