Arafat, pus la punct de un expert în securitate națională: "De ce în tot timpul ăsta doctorii au fost lăsați de izbeliște, fără măști performante, fără viziere, fără combinezoane, fără aparatură?!"


Arafat, pus la punct de un expert în securitate națională: "De ce în tot timpul ăsta doctorii au fost lăsați de izbeliște, fără măști performante, fără viziere, fără combinezoane, fără aparatură?!"

Expertul în securitate națională Iulian Fota a criticat, într-o postare pe Facebook, intervenția secretarului de stat Raed Arafat de marți seară la Antena 3. 

Concret, Arafat s-a făcut din nou că nu înțelege de ce unii medici au plecat de pe fornt în plin război cu COVID-19. În acest sens, Iulian Fota a atras atenția că "doctorii au fost lăsați de izbeliște, fără măști performante, fără viziere, fără combinezoane, fără aparatură, fără teste".

Pe cale de consecință, fostul consilier prezidențial Iulian Fota a precizat că se miră cum indivizi precum Arafat "mai au curajul să iasă la televizor și să bată câmpii".

Iulian Fota: "Raed Arafat pune o întrebare retorică la Antena 3. Cum ar fi dacă pompierii ar refuza să plece în misiune? Păi nici nu aveau de ce să refuze. Au plecat în misiune blindați, având echipament de cea mai bună calitate, foarte bine protejați. Cineva a avut grijă de ei. Doar de ei.

De ce în tot timpul ăsta doctorii au fost lăsați de izbeliște, fără măști performante, fără viziere, fără combinezoane, fără aparatură?! Fără teste, când se stricau 600 de teste pe parlamentari.

Medicii nu fug, dar nici nu vor să moară ca proștii, aruncați în luptă fără minima protecție. Este corect să mori ca prostul pe altarul unui sistem în care baronii medicinei românești au muls toate avantajele posibile, au acumulat averi, în cârdășie cu diferitele mafii politice, iar acum se spală pe mâini în loc să-și apere oamenii ? Mă și mir cum de mai au curajul să iasă la televizor și să bată câmpii".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.