Pușcăriașul Adrian Năstase ridică osanale scabroase Chinei comuniste, care a infestat și a băgat în carantină întreaga planetă! Puroiul tovarășului Bombonel


Pușcăriașul Adrian Năstase ridică osanale scabroase Chinei comuniste, care a infestat și a băgat în carantină întreaga planetă! Puroiul tovarășului Bombonel

Fostul pușcăriaș putinistoid Adrian Năstase (aka ”Bombonel”, odinioară premier PSD) revarsă, pe blog, cea mai purulentă propagandă pro-China comunistă – deși această țară a infestat și a băgat în carantină întreaga planetă –, pretându-se să critice statul român și autoritățile aferente pentru că nu cultivă relații strânse cu autorităție comunistoide de la Beijing, care, apreciază Bombonel, ar fi în măsură să salveze România în contextul pandemiei Covid-19.

A nu se uita că regimul de la Beijing (care are aproximativ 2 milioane de deținuți politic) a ascuns în mod premeditat adevărata realitate privind pandemia, și încă o mai face, prezentând propagandistic cincinalul Covid-19. A nu se uita nici că în lunile premergătoare Revoluției, tovarășul Adrian Năstase – pe atunci gherțoi UTC – participa la o reuniune la Moscova, unde explica faptul că România era o țară prea săracă pentru a-și permite opoziția și pluripartidismul. De notat și că Năstase ocupă cel de-al doilea loc pe Lista prietenilor lui Dughin din România, prima poziție fiind arogată de nomenklaturistul Ion Iliescu.

Năstase relatează siropos-propagandistic vizita lui oficială în China comunistă (cronica e puțin spus caraghioasă și pare desprinsă din ”Scânteia”), în 2003, din poziția de premier, și bate câmpii fără pic de talent pe marginea vechilor sminteli comuniste privind frăția între popoare, cooperarea fructuoasă și impulsionarea relațiilor bilaterale. Unica legătură cu prezentul pare a fi faptul că, în timpul turneului din 2003, China se confrunta cu epidemia de SARS.

Într-un târziu, Bombonel conchide apoteotic: ”Acestea sunt evenimente și fapte din urmă cu aproape 17 ani, cu care diplomația românească se poate mândri, privind retrospectiv. Despre realitățile prezente nu insist! Cu atât mai puțin asupra evoluției relațiilor România-China de după 2005, în totală discordanță cu declarațiile de intenție ale premierilor Wen Jiabao și Adrian Năstase din 2003”.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.