Niște politruci proști, lacomi și aroganți permit PSD-ului să se refacă! Treziți-vă înainte ca dezastrul din 2016 să se repete


Niște politruci proști, lacomi și aroganți permit PSD-ului să se refacă! Treziți-vă înainte ca dezastrul din 2016 să se repete

Privesc îngrozit la modul în care liderii inconștienți și submediocrii ai PNL și USR PLUS repetă greșelile din 2016. În loc să se mobilizeze și să dea lovitura finală Ciumei Roșii, se ceartă prostește între ei.

Nu ne-a fost suficient ce am pățit în 2016? Peneliștii și useriștii, prin politicile lor stupide, prin aroganța lor nemăsurată, au făcut-o primar pe doamna Firea. Iar victoria PSD de la București, în 2016, a deschis calea celui mai odios regim de care a avut parte România după mineriada din iunie 1990, regimul Dragnea.

Acum, în 2020, scenariul se repetă, de parcă am fi complet incapabili să învățăm ceva. PNL l-a pus în vitrină pe Nicușor Dan, iar în spatele său face tot felul de blaturi. Liberalii vor să cedeze Ilfovul, Constanța și Iașiul unor penali sau unor transfugi din PSD. În alianța USR PLUS pare că nu sunt doi lideri care să nu se urască și să nu se certe între ei. Zi de zi citesc știri despre cum își pun piedici unii altora. Iar când nu se bat între ei, se bat cu peneliștii. În București, dincolo de relativul consens de la primăria generală, este clar că votul taberei anti-PSD va fi divizat și asta îi va favoriza pe actualii primari. Personaje toxice precum Robert Negoiță sau Daniel Florea vor rămâne să administreze bugete de sute de milioane de euro.

Ce-i de făcut? Înainte de a fi prea târziu, e vremea ca opoziția să se unească. Este singura șansă ca să eliberăm orașe precum Craiova sau Slatina, județe precum Vrancea sau Constanța. Nu este acceptabil ca, în anul 2020, după tot răul făcut acestei țări de Ciuma Roșie, Olguța Vasilescu să ajungă primar peste capitala Băniei, iar Marian Oprișan să-și păstreze fieful, Vrancea. Domnilor Orban, Barna și Cioloș, aveți curaj să priviți în ochii sutelor de mii de români care au fost în stradă și să le spuneți că orgoliile și lipsa voastră de înțelepciune au permis PSD-ului să se adune de jos și să renască?

Am mai scris-o, dar nu a fost suficient. Nu mă descurajez, o voi repeta, pentru că vreau să-mi fac datoria civică până la capăt: este nevoie de candidați unici anti-PSD – oameni de dreapta, corecți și competenți – în toată țara. Fiecare post de primar sau de președinte de consiliu județean acaparat de Ciuma Roșie este o pierdere uriașă, fiindcă permite acestei grupări infracționale să supraviețuiască. Cine face blat cu PSD-ul sau îl ajută indirect, conștient, se va sinucide politic!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.