Dezvăluiri șocante: Pintea a dosit șpaga de 120.000 lei într-o sacoșă de cadouri în care a îndesat și un palton! Așa au surprins-o procurorii DNA


Dezvăluiri șocante: Pintea a dosit șpaga de 120.000 lei într-o sacoșă de cadouri în care a îndesat și un palton! Așa au surprins-o procurorii DNA

Deși se căznește să o spele de o manieră puțin spus caraghioasă, de câteva zile, pe șpăgăreasa Sorina Pintea, despre care susține că este inocentă și abuzată de așa-zisul stat paralel, incorigibila Sorina Matei ”transpiră” o serie de detalii servite chiar de avocații PSD-istei, detalii inedite care arată cum s-au petrecut de fapt evenimentele ce au culminat cu reținerea fostului ministru al Sănătății.

Jurnalistul Liviu Avram (Adevărul) avertizează că, potrivit informațiilor publicate de Sorina Matei, Pintea a primit punga cu șpaga de 120.000 lei și a dat fuga în birou, unde a îndesat-o pe fundul unei alte pungi, de cadouri, în care a băgat apoi și un palton. Chiar după ce a dosit astfel banii, în timp ce se pregătea de plecare, Pintea s-a trezit pe cap cu procurorii. În prezent, avocații PSD-istei insistă că aceasta ar fi crezut că în pungă s-ar afla un ”mărțișor”.

”Dacă nimeriți pe un site recent înființat și autointitulat, cu modestie, <Presa curată>, să nu vă închipuiți cumva că veți găsi acolo chiar presă curată. E doar un indiciu că Sorina Matei și-a găsit alt finanțator.

De câteva zile, încearcă cu mare înverșunare s-o scoată nevinovată pe Sorina Pintea. Dar după ce citești ce-i acolo, ajungi la concluzia că mai degrabă o îngroapă pe biata femeie.

De exemplu, încearcă să acrediteze ideea că Sorina Pintea a crezut că punga cu 120.000 de lei era de fapt un cadou de 1 martie, un mărțișor, și nicidecum o șpagă. Însă dacă citești cu atenție toată marfa (abundentă și detaliată, provenită probail de la avocat), afli și cum au stat lucrurile:

Denunțătorul lasă în secretariat punga cu bani, de față cu Sorina Pintea: <Las și eu asta aici>. Sorina Pintea ia punga, se duce cu ea în propriul birou, o pune la fundul unei sacoșe-cadou, iar deasupra ei înfundă un pardesiu. După un minut au intrat și procurorii.

Lăsăm la o parte interceptările și ambientalele, astea-s bașca, dar n-ai cum să nu te întrebi: așa se poartă un om cinstit cu un mărțișor? Îl pitește într-o sacoșă-cadou și îl acoperă cu pardesiul?”, scrie Liviu Avram, pe Facebook.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.