Alegerile bat la ușă. Rareș Bogdan anunță sfârșitul erei PSD: "Românii activi nu sunt cretini! Minciunile nu mai au trecere!"


Alegerile bat la ușă. Rareș Bogdan anunță sfârșitul erei PSD: "Românii activi nu sunt cretini! Minciunile nu mai au trecere!"

Prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan atrage atenția într-un editorial scris pentru Digi24 că "pentru prima oară, campania electorală pentru alegerile locale se va face cu bilanțul în mână", iar astfel minciunile pesediste nu mai au trecere, fiind "ultima zbatere" a PSD. 

Astfel, liberalul subliniază că intoxicarea pesedistă "am mărit salarii și pensii" nu va avea succes, întrucât "românii activi nu sunt cretini" și înțeleg că PSD a crescut artificial, din pix, unele venituri.

Redăm un fragment din editorial (îl puteți citi complet AICI):

"Minciunile nu mai au trecere, nici lozincile „am mărit salarii și pensii". Românii activi nu sunt cretini, ei cunosc prețul acestor majorări care nu s-au bazat pe creștere economică.

Fiind însă vorba de părinții lor, victime ale unui sistem de privilegii nemeritate, le cunosc durerea. Și au avut inspirația de a găsi cuvintele potrivite pentru a le spune că ei nu vor accepta, la rândul lor, să fie victimele incompetenței politicienilor.

Părinții le-au spus așa: mergeți acolo unde vă este bine, noi ne descurcăm! Și au plecat. Cu inima în gât, dar au plecat. Nu sunt pe deplin fericiți.

Chiar dacă au o mică afacere, dacă sunt respectați de comunitățile de adopție, visează să aibă succes acasă, printre ai lor, lângă mormântul părinților, sau însoțindu-i în ultimii ani.

Dar calea bunăstării e lungă și scurtă în același timp: dezvoltarea comunităților de acasă.

Pentru prima oară, campania electorală pentru alegerile locale se va face cu bilanțul în mână. În România există insule de bunăstare, deci există dovada că se poate.

Și nu sunt doar exemplele din Oradea sau Cluj. Sunt zeci de orășele și comune unde primari isteți (liberali, da, LIBERALI) au învins birocrația și au arătat că se pot face drumuri și rețele de utilități cu bani europeni, că se pot face parteneriate cu state avansate pentru un transport în comun verde.

Dar lista cu oportunități este foarte lungă. Fiecare euro investit aduce alți 20. Și uite-așa, din exemple de insucces gigantic au apărut miracolele.

Făcute de oameni mai deștepți cu o secundă, care n-au așteptat să le curețe statul rigolele, să le asfalteze aleile, să le înființeze parcuri industriale.

România are șansa să lase în urmă pungile de sărăcie pesediste, dar cetățenii ei au nevoie de psihoterapie de grup.

Iar aceasta se va petrece la urne. Indiferent câtă otravă va investi PSD în aceste alegeri, indiferent câte minciuni și perdele de fum, acuzații legate de străinii care ne subjugă și victimizări legate de justiție, e doar ultima zbatere a unei fiare rănite".

logogroup_RO_full-color.jpg
„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.