VIDEO Firea a turbat din cauza unității PNL - USR - Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei: "E noaptea minții"


VIDEO Firea a turbat din cauza unității PNL - USR - Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei: "E noaptea minții"

Edilul Capitalei, Gabriela Firea, se folosește de contextul crizei internaționale privind coronavirusul pentru a ataca faptul că președintele PNL, Ludovic Orban, a anunțat că îl va susține pe Nicușor Dan în cursa către funcția de primar al Bucureștiului. Firea a catalogat anunțul lui Orban drept "noaptea minții".

Firea: "Ce pot să vă spun? Ştiţi cum e: ţara arde şi bătrâneii se piaptănă – că nu erau nişte doamne care se pieptănau, erau nişte bătrânei simpatici (…) am văzut şi eu aşa, ca nuca în perete şi colac peste pupăză, acest anunţ. E ca un ‘no comment’ pur şi simplu. Deci, este noaptea minţii".

Mai mult, Gabriela Firea l-a îndemnat pe premierul interimar, Ludovic Orban, să nu o mai folosească pe post de curea de transmisie pentru a-i transmite mesaje soțului ei, Florenrin Pandele.

Firea: "L-am văzut pe domnul premier, care a fost demis de către Parlament, că îi transmite bezele soţului meu. Eu îi voi transmite – că am numărul lui de telefon – telefonul soţului. Nu ar fi mai bine să vorbească ei direct? De ce mă folosesc pe mine ca şi translator sau curea de transmisie? Au fost colegi la PNL în anii ’90. Cine ştie ce or avea ei de împărţit şi îi încurcăm. Au fost prieteni, mergeau la mese împreună. Ştiu anumite lucruri unul despre celălalt. Mai ales unul, mai apropiat de mine, despre celălalt. Eu zic să le facilităm un acces direct. Să nu mai transmită prin mine şi prin televiziuni. Cam atât. Pur şi simplu de ne-comentat. Tuturor candidaţilor, mult succes!".

Vedeți video, sursa g4media



Amintim că liderul liberalilor, Ludovic Orban, a anunțat că PNL îl va susține pe Nicușor Dan pentru Primăria Capitalei, decizie salutată și de președintele USR, Dan Barna. (mai multe detalii AICI

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.