Florin Roman, dezvăluiri despre strategia PSD: ”Sunt dispuși să dea foc României în speranța că vor mai recupera din ce au pierdut electoral”


Florin Roman, dezvăluiri despre strategia PSD: ”Sunt dispuși să dea foc României în speranța că vor mai recupera din ce au pierdut electoral”

Liderul deputaților PNL, Florin Roman, a afirmat vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Alba Iulia, că PSD face tot posibilul pentru a împiedica alegerile anticipate și a sabota o viitoare guvernare liberală.

"E foarte clar pentru noi că această majoritate toxică, născută din pixul lui Liviu Dragnea, acţionează pe principiul legendei meşterului Manole, adică tot ce construim ziua, prin guvern, prin ordonanţe care ajută populaţia, sunt dărâmate noaptea de către majoritatea toxică din Parlament. Va trebui să scăpăm de acest element toxic numit PSD, de această majoritate toxică, care are un singur interes: ei ştiu că pierd alegerile, indiferent că sunt la termen sau că sunt anticipate. (...). Practic, sunt dispuşi 'să dea foc' României, în speranţa că vor mai recupera din ceea ce au pierdut din punct de vedere electoral. Am auzit foarte mulţi pesedişti care spun 'suntem pregătiţi să stăm patru ani în opoziţie, dar, până intrăm în opoziţie, avem câteva luni în care mai putem pune 'dinamită' şi 'bombă' peste tot, în toate locurile în care se poate face acest lucru. şi să vă lăsăm o moştenire pe care nu o veţi putea gestiona", a susţinut Roman, citat de Agerpres

Deputatul susține că nu știe de câte ori va boicota PSD învestirea Guvernului, dar dacă totul se încadrează în anumite marje de calcul, putem vorbi despre alegeri anticipate în prima parte a verii acestui an.

"Nu ştiu dacă PSD boicotează o dată sau de două ori învestirea Guvernului, pentru că, toate lucrurile astea, conform legii, curg pe un calendar. Deci, dacă până în 15 martie, vom avea prima cădere a Guvernului, până în aprilie, la jumătatea lunii, a doua cădere, probabil, a Guvernului, sigur că putem discuta de alegeri anticipate în prima parte a verii acestui an", a mai declarat liberalul.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.