Nicușor Dan refuză varianta lui Rareș Bogdan: "În acest moment nu iau în calcul această opțiune!"


Nicușor Dan refuză varianta lui Rareș Bogdan: "În acest moment nu iau în calcul această opțiune!"

Eurodeputatul PNL Rareș Bogdan a declarat mați seară la Realitatea că Nicușor Dan ar trebui să se înscrie în Partidul Național Liberal pentru a putea fi susținut de către liberali în cursa către Primăria Capitalei. 

CITIȚI ȘI: Debarcarea Gabrielei Firea. Rareș Bogdan prezintă ultimele calcule: Candidata PSD va fi pe locul 3 / PNL e primul partid pe București / Nicușor Dan va trebui să intre în PNL pentru a putea fi susținut!

În acest context, Nicușor Dan a spus miercuri la RFI că în acest moment nu ia în calcul intrarea în PNL.

Mai mult, acesta a transmis că poartă discuții cu USR, PLUS, dar și cu PNL, dar nu a dezvăluit detalii despre ce a vorbit. 

Nicușor Dan: "În această campanie am sprijinul USR-ului. Multă lume s-a raliat demersului meu, sunt mulți oameni din USR care au militat pentru ca USR-ul să nu-și pună propriul candidat și să mă susțină pe mine. Intrarea în PNL cumva nu ar fi OK față de munca acestor oameni. Putem să spunem că în acest moment nu iau în calcul această opțiune.

Sunt în discuții și cu cei de la USR, care m-au și desemnat și cu cei de la PLUS și cu cei de la PNL". 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.