Daddy, ”sabotat termic” la pușcărie? Infractorul Liviu Dragnea se plânge că suferă de frig în celulă și insistă că e abuzat


Daddy, ”sabotat termic” la pușcărie? Infractorul Liviu Dragnea se plânge că suferă de frig în celulă și insistă că e abuzat

În timp ce primărița PSD-istă Gabriela Firea acuză în gura mare că ar fi fost ”sabotată industrial”, însă fără să prezinte dovezi și fără să se refere la bucureștenii care fac frigul, zilele acestea, din pricina avariilor, iată că și infractorul Liviu Dragnea pare a fi ”sabotat termic”, chiar în celula sa de la închisoarea Rahova.

Mai exact, potrivit cancan.ro, Liviu Dragnea s-ar fi plâns comandantului închisorii că nu a avut căldură în celulă zile în șir și că a suferit de frig, insistând că e nevoit să își ducă traiul în condiții inumane.

De asemenea, Dragnea crede că este vorba de rea-credință, întrucât numai celula sa ar fi fost lovită de această defecțiune.

În acest context, jurnalista Carmen Dumitrescu, de la Liber în Teleorman, atrage atenția că bolnavii de cancer înghețau în fieful lui Dragnea, în Alexandria, secția de oncologie fiind în proximitatea conacului infactorului. Astfel, infractorul plătește pentru un alt episod în care și-a bătut joc de români. 

"Când vă spuneam eu că totul se plătește... Vă amintiți când vă scriam despre felul în care îngheață de frig bolnavii de cancer de la secția de oncologie, situată la două străzi paralele de conacul lui Dragnea, care, deși nefolosit, consuma electricitate la greu? Ei bine, acum aflu că Dragnea a făcut frigul în penitenciar. A fost așa, ca o bucurie. Nu bucurie d-aia meschină, când te bucuri că unui om i se întâmplă lucruri nasoale. Ci bucurie d-aia, exact ca atunci când privești către Univers și-i spui: "Frate, chiar ai sens!".

Pentru că eu nu mi-am dorit niciodată ca Dragnea și ai lui să moară, să crape, să-i trăznească. Eu mi-am dorit doar atât: să aibă și ei "oportunitatea" de a ști cum se simte foamea, frigul și neputința. Asta cred eu că e cea mai mare pedeapsă pe care un om ar trebui s-o primească, după ce demonstrează cât de puțin îi prețuiește pe cei din jur: să trăiască exact așa cum trăiește cea mai săracă dintre victimele lui", a scris Carmen Dumitrescu pe Facebook. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.