PSD ar rămâne cu un număr infim de candidați dacă ar fi real ce zic Tudose și soțul Olguței: "Fără penali și fără proști în funcții publice"


PSD ar rămâne cu un număr infim de candidați dacă ar fi real ce zic Tudose și soțul Olguței: "Fără penali și fără proști în funcții publice"

Fostul premier Mihai Tudose și soțul Olguței Vasilescu, Claudiu Manda, sunt cei care se vor ocupa de campania PSD pentru alegerle locale și parlamentare. 

Eurodeputatul ales pe lista partidului lui Ponta, revenit în PSD, a spus pentru De Brăila că "nici măcar o singură persoană care să fie condamnată definitiv nu va candida sub sigla PSD. Asta trebuie uitată".

Mai mult, Claudiu Manda spunea pe 9 ianuarie că PSD nu va mai susține "proști în funcții publice"

"Nu o să mai susținem proști în funcții publice ca să ne facă de râs pentru că munca noastră de multe ori ne-o aruncă la coș capacitatea de a vorbi a unora sau altora pe care din păcate i-am sprijinit", a spus Manda. 

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.