La Craiova, fieful Olguței, pacienții Spitalului Județean sunt plimbați în scaune de bar


La Craiova, fieful Olguței, pacienții Spitalului Județean sunt plimbați în scaune de bar

În Craiova, fieful pesedistei Olguța Vasilescu, pacienții de la Spitalul Județean Craiova sunt plimbați în secțiile de primiri Urgențe cu un scaun de plastic de bar, montat pe scheletul unui scaun cu rotile.

Persoana care a postat imaginea pe contul de Facebook scrie că respectivul „căruț cu rotile” se află la etajul 3 al spitalului. Reprezentanții unității sanitare nu se feresc și nu caută scuze, afirmând deschis că improvizația este folosită pentru a transporta pacienții la duș.

"Acest scaun... se pun pacienții pe el și intri cu el la duș. Pacienții care nu se pot mobiliza, care nu pot să meargă, e mai greu să intri cu ei. Așa îi pui pe acest scaun și îi duci la duș și-i speli. Vom încerca să rezolvăm problema", a declarat directorul de îngrijiri medicale SJU Craiova, Mădălina Ispas, citată de DigiFM.

Internauții nu s-au putut abține să facă haz de situația tragi-comică de la Craiova, de ani de zile complet sub controlul PSD:

"Nici cei ce sunt la putere acum nu vor face mare lucru...! Acel scaun va rămâne cel puțin încă două guverne schimbate...!", a comentat o persoană la postarea respectivă.

"Ultimele modele includ chiar și o masă mică de plastic și umbrelă", s-a amuzat o altă persoană.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.