EXCLUSIV FOTO Soția șefului ”secției românești” a Sputnik e angajata lui Dan Voiculescu și colega lui Mircea Badea! Conivențe otrăvitoare


EXCLUSIV FOTO Soția șefului ”secției românești” a Sputnik e angajata lui Dan Voiculescu și colega lui Mircea Badea! Conivențe otrăvitoare

Este de notorietate că, de cele mai multe ori, există o conivență evidentă între mesajele emise de propagandiștii putiniști care coordonează fake news-urile așa-zisei secții românești a Sputnik.md și manipulările împroșcate de Antena 3, post patronat de fostul turnător securistic Dan ”Felix” Voiculescu, ex-pușcăriaș de drept comun. De remarcat că această convineță otrăvitoare nu este nici pe departe ceva recent, de ieri, de azi, ci reprezintă o dominantă a ultimilor ani.

Bunăoară, amplul măcel săvârșit de jandarmi în 10 august a fost prezentat în mod identic de Sputnik.md și de Antena 3: ambele platforme manipulatorii insistând, la diferență de doar câteva minute, că în Piața Victoriei ar fi avut loc ”o tentativă de lovitură de stat”, ignorând cu desăvârșire miile de protestatari pașnici gazați, loviți sau călcați în picioare de brutele cu epoleți.

În frunte cu Mihai Gâdea, Mircea Badea și Mugur Ciuvică, haitele anteniste au înjurat și au insultat protestatarii anti-PSD la fel de mizerabil ca propagandistul putinist Dragoș Dumitriu, șeful ”secției românești” a Sputnik.md, care a găsit de cuviință să acuze sutele de mii de românii care au protestat în Piața Victoriei și în marile orașe că ar fi fost ”plătiți”, ”sorosiști”, ”bețivi”, ”drogați” ș.a.m.d.. A se remarca faptul că până și invective uzitate sunt aceleași.

De asemenea, atât Antena 3 cât și Sputnik.md halucinează că România ar fi ”o colonie” a Occidentului și a SUA, dar și o marionetă păpușată de așa-zisul ”stat paralel”, vechea obsesie a penalilor din PSD și alte partide. Să nu uităm nici faptul că Mihai Gâdea, Mircea Badea, Mugur Ciuvică, Bogdan Chirieac, Ingrid Mocanu, Liviu Pleșoianu ș.a.m.d. sunt veritabile vedete Sputnik.md, declarațiile și acțiunile acestora fiind preluate pe larg de propaganda putinistă, de cele mai multe ori chiar sub iscălitura numitului Dragoș Dumitriu, probabil cel mai grețos propagandist putinis vorbitor de limba română.

Având în vedere toate cele de mai sus, Podul.ro vă anunță și că soția șefului ”secției românești” a Sputnik.md, Dragoș Dumitriu – am numit-o pe Roberta Dumitriu – lucrează de ani de zile în trustul Intact, patronat de Dan ”Felix” Voiculescu, în prezent fiind producătoare la Radio ZU (și colegă cu Mircea Badea), după ce în trecut a fost angajată, tot ca producătoare, la Antena 1 și Antena Stars. Vă prezentăm în exclusivitate, mai jos, o serie de poze de la nunta Robertei cu Dragoș Dumitriu, când propagandistul putinist semăna cu Elvis Costello și era amator de limba engleză.

De la Vadim la turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu

Pentru neofiți amintim că, după ce a slujit cu obediență, ani de zile, la curtea extremistului comunistoid Vadim Tudor, fiind unul dintre aplaudacii și cărătorii de valize ai acestuia, traseistul Dragoș Dumitriu - mai multe detalii AICI și AICI - a dezertat din PRM, în 2007, pe când era deputat, și s-a înrolat în PC-ul coordonat de turnătorul securist Dan ”Felix” Voiculescu. În urma sucombării lui Vadim, Dumitriu și-a refăcut apariția în pestrițele medii PRM-iste și s-a ocupat, laolaltă cu Lidia Tudor, de portalul putinisto-dughinist romaniamare.info, unde a publicat două interviuri-fluviu cu ambasadorul Federației Ruse, controversatul Valeri Kuzmin, notoriu pentru actele și declarațiile sale anti-românești.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.