Show grotesc la PMB: Bădulescu a mitraliat cu gesturi obscene și i-a spus Anei Ciceală că e "criminală". Primărița pesedistă și-a pus masca greșit pe moacă


Show grotesc la PMB: Bădulescu a mitraliat cu gesturi obscene și i-a spus Anei Ciceală că e "criminală". Primărița pesedistă și-a pus masca greșit pe moacă

În cadrul ședinței de miercuri a CGMB s-a desfășurat un nou episod de show grotesc specific administrației Gabriela Firea. Firea și-a pus masca de protecție pe față pentru a se proteja de "virușii" guvernării liberale. 

"Am venit cu măști de protecție și halate și eu, și consilierii generali. Ne protejăm de virușii guvernamentali", a declarat Gabriela Firea în deschiderea ședinței de Consiliu General al Municipiului București (CGMB).

De subliniat că Gabriela Firea este certată cu limba română. Forma corectă într-un context medical este "virusuri" și nu "viruși", al doilea termen fiind folosit pentru programele care atacă funcționarea calculatoarelor. 


Scriitorul Dan Alexe a luat-o peste picior pe Firea, atrăgând atenția că nici masca nu știe cum să o pună pe față, întrucât și-a lăsat fix nările descoperite: "Firea nu știe că masca se pune peste nas, că nu lași nările să pufnească afară.

Asta e în stare să te infecteze și prin televizor, când te uiți la circul ei grotesc".

Mai mult, conform relatărilor senatorului USR Mihai Goțiu, viceprimarul Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea, a mitraliat-o pe Ana Ciceală, consilier general USR, cu injurii și gesturi obscene. Bădulescu a catalogat-o pe Ana Ciceală ca fiind "criminală", întrucât aceasta s-a opus unui nou gest populist marca Firea, de a acorda titluri de cetățeni de onoare mai multor medici din București, în condițiile în care unii dintre ei nu și-au depus rapoarele de activitate, iar sistemul medical are alte nevoi ce țin de modernizarea acestuia. 

Mihai Goțiu: "BĂDULESCU PSD, A COMIS-O, IAR. A numit-o ”criminală” pe Ana Ciceală și a făcut gesturi obscene la adresa consilierilor USR

Alo, tovarășe PSD Bădulescu, criminali sunt cei care au pus sistemul medical din România pe butuci! Nu e o figură de stil, e o realitate dramatică, iar responsabilitatea pentru asta îți aparține și ție și d-nei Firea care te ține în brațe, îți aplaudă, îți promovează și îți premiază toate mitocăniile și înjurăturile la adresa colegilor mei din USR.

Nici nu știu ce e mai abject, situația în care au ajuns spitalele din țară, inclusiv cele din Capitală, mascarea acestei realități cu premii acordate de Firea & Co unor medici ca Narcis Copcă ori faptul că viceprimarul PSD Bădulescu a făcut gesturi obscene la adresa consilierilor USR și a numit-o ”criminală” pe Ana Ciceală. Decideți voi asta.

Din fericire, mult a fost, puțin a mai rămas, până când Firea, Bădulescu și degetul lui vor fi trimiși acasă, definitiv, de cetățeni'.

Sursa foto Aurelian Bădulescu: Octav Ganea, Inquam Photos

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.