Scenariul în care Dragnea iese din pușcărie și revine în politică. Rareș Bogdan: "Ar avantaja electoral dreapta!"


Scenariul în care Dragnea iese din pușcărie și revine în politică. Rareș Bogdan: "Ar avantaja electoral dreapta!"

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a fost confruntat în emisiunea "În fața ta" de la Digi24 cu scenariul în care valul de contestații formulate de pușcăriașul Liviu Dragnea vor avea succes, iar pe cale de consecință fostul președinte al PSD va scăpa de condamnarea din dosarul angajărilor fictive și se va întoarce în politică, chiar în partidul pe care l-a condus. 

Astfel, eurodeputatul Rareș Bogdan a precizat că revenirea lui Dragnea în prim-plan și păstrarea de către PSD a unor personaje precum Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Mitralieră Rădulescu, Codrin Ștefănescu, Marian Oprișan, Niculae Bădălău sau Mitică Buzatu ar avantaja electoral partidele de dreapta. 

Claudiu Pândaru: Vă provoc la un scurt exercițiu de imaginație. Liviu Dragnea cere anularea sentinței în instanță, urmează o pronunțare. Dacă domnul Dragnea s-ar întoarce pe scena politică din București și ar încerca să revină în PSD cum ar arăta lucrurile? 

Rareș Bogdan: Parcă avea 3 ani și jumătate de condamnare.

Claudiu Pândaru: Cere anularea sentinței. 

Rareș Bogdan: Nu știu cât a lucrat în atelierul penitenciarului sau câte cărți a scris pentru a-și micșora pedeapsa. Nu știu ce control mai are în PSD, dar eu vă pot spune că păstrarea unor figuri de tip Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu, Gabriela Firea, Mitralieră Rădulescu, Codrin Ștefănescu, Marian Oprișan, Niculae Bădălău sau Mitică Buzatu în prim-planul politicii românești de stânga nu poate decât să avantajeze dreapta. 

Sursa foto Dragnea: Evelina Morar, Evoluție în instituție

CITIȚI ȘI: Tupeul infinit al infractorului: Dragnea cere “eliberarea imediată”

CONSULTAȚI ȘI: Dragnea minte Înalta Curte: “Vreau să mă refer la un neadevăr, şi anume că eu le-am cunoscut pe Anisia şi Botorogeanu”

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.