VIDEO Pesedistul Radu Cristescu, dat afară de Denise Rifai din emisiune după ce a făcut un show grotesc: "Vă rog să părăsiți platoul!"


VIDEO Pesedistul Radu Cristescu, dat afară de Denise Rifai din emisiune după ce a făcut un show grotesc: "Vă rog să părăsiți platoul!"

Pesedistul Radu Cristescu a făcut scandal în cadrul emisiunii Legile Puterii, moderată de jurnalista Denise Rifai.  

Radu Cristescu s-a rățoit de mai multe ori la parlamentarul USR Cristian Seidler, fapt care a făcut-o pe Denise Rifai să-i ceară să nu mai țipe, căci i se va tăia microfonul. 

”Domnule Cristescu, vă rog să nu ridicați tonul. Nu mai țipați! Dacă țipați, vă tai microfonul”, a zis Denise Rifai la Realitatea Plus.

În cele din urmă, Radu Cristescu a fost dat afară din emisiune după un episod în care s-a răstit și la Denise Rifai. Cristescu critica guvernarea liberală că nu face numiri pe bază de merit în Guvern, iar Denise Rifai i-a reproșat că nu a găsit tema potrivită pe care să critice, întrucât el a fost numit secretar de stat la Energie de Guvernul Dăncilă, deși este zootehnist. După mai multe bâiguieli ale lui Cristescu, Rifai a zis în glumă, din nou, să i se taie microfonul pesedistului. Ca reacție, pesedistul i-a cerut jurnalistei să lase miștourile și teatrul ieftin, ceea ce a determinat-o pe aceasta să-l dea afară din emisiune. De altfel, Rifai l-a informat pe Cristescu că nu va mai fi primit vreodată în emisiunea Legile Puterii. 

Redăm dialogul dintre Rifai și Cristescu:

Radu Cristescu: Florin Roman l-a pus pe finul care cânta într-un bar din Alba Iulia secretar de stat la muncă. Sunt lucruri pe care nu poți să-l acuzi pe altul când tocmai tu le faci. 

Denise Rifai: Auziți? Dvs. ce profesie aveți? 

Radu Cristescu: Eu? Sunt inginer. Inginer zootehnist. 

Denise Rifai: Și ați fost secretar de stat la Energie? 

Radu Cristescu: Am fost secretar de stat la Energie. 

Denise Rifai: Păi ce vă recomandă, domnule Cristescu? De la zootehnist la Energie, ce vă recomandă? 

Radu Cristescu: Ce vă bucurați... Ce vă bucurați...

Cristian Seidler: Vă ajut eu. Reconversia profesională. 

Radu Cristescu: Nu tre' să mă salveze nimeni. 

Denise Rifai: Ce vă recomandă să fiți secretar de stat la Energie dacă sunteți zootehnist, domnule Cristescu? Ce vă recomandă? Vocea și talentul? 

Radu Cristescu: Vocea și talentul îl recomandă pe finul domnului Roman de la Alba Iulia. 

Denise Rifai: Domnule Cristescu, sunteți de meserie zootehnist. Ce ați căutat secretar de stat la Energie? Răspundeți la întrebare! Unde vă e competența? 

Radu Cristescu: Dacă eram cântăreț era mai bine? 

Denise Rifai: Deci sunteți evidența faptului că nu au fost făcute numiri pe criterii de competență. 

Radu Cristescu: Face PNL criterii. 

Denise Rifai: Dvs., în persoană, de profesie zootehnist, secretar de stat la Energie și deschideți gura și arătați cu degetul la PNL. 

Radu Cristescu: Da. Arăt. Când pui un cântăreț...

Denise Rifai: Păi când pui un zootehnist secretar de stat la Energie... Nasol! Microfonul la domnul Cristescu! 

Radu Cristescu: Stați un pic. Hai să lămurim un lucru. Înțeleg gluma, dar miștourile astea ieftine nu le înțeleg. 

Denise Rifai: Care e miștoul ieftin, domnule Cristescu? Nu vă permit jigniri. 

Radu Cristescu: Cu microfonul. Este teatru ieftin.

Denise Rifai: Care teatru ieftin, domnule Cristescu? Este ultima emisiune cu dvs. invitat la mine. Vă rog să părăsiți platoul.

Radu Cristescu: Mare pagubă... Da chiar nu vă permit eu chestia asta. 

Denise Rifai: Vă rog să părăsiți platoul! Scurtă pauză de publicitate! 

Vedeți video de la 39:00:



„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.