Am scos „Otrava PSD-istă” din Palatul Victoria. E vremea să o scoatem și din Justiție!


Am scos „Otrava PSD-istă” din Palatul Victoria. E vremea să o scoatem și din Justiție!

Cumplit de nerușinate grevele declanșate de domnii judecători, la sfârșitul lui 2019, pentru a-și apăra pensiile nesimțite. 74.000 de lei pe lună, pensia unui fost magistrat care a condus în anii ceaușismului pușcăria de la Colibași. 27.000 de lei pensia lunară a fosilei comunist-pesediste Valer Dorneanu, pensie la care se mai adaugă o altă pensie, de deputat, de peste 6.000 de lei pe lună, plus salariul de președinte al CCR, de 24.000 de lei pe lună. Nu vi se pare că aceasta este o bătaie de joc față de românii care au o pensie medie sub 1.300 de lei pe lună, stimați magistrați?

În 2004, când magistrații au primit salarii mărite substanțial și pensii speciale, cetățenii acestei țări au sperat că, în schimb, vor beneficia de o justiție corectă, nesubordonată politic și care să acționeze ferm împotriva hoților și criminalilor. Nu s-a întâmplat asta! Mărturie sunt dosarele Revoluției, a mineriadei din 13 iunie sau a opresiunii pesediste din 10 august 2019. Dosare prost făcute, cu intenție, tergiversate și de procurori, și de judecători. Mărturie este dosarul Țăndărei, unde justiția română a făcut o țară întreagă de râs: probele atent strânse de poliția britanică au fost ignorate, procesul a fost prelungit până când faptele au fost prescrise. Niște bestii care exploatau copiii, îi țineau în sclavagism, au scăpat fără nici o pedeapsă. La ora la care scriu, nu am auzit nici CSM-ul, nici vreuna din numeroasele asociații ale magistraților, exprimându-și indignarea față de sentința în dosarul Țăndărei.

În schimb, exact în ziua în care făptașii din dosarul Țăndărei erau achitați, judecătorii din mai multe instanțe declanșau greve ilegale – legea le interzice să facă grevă - camuflate sub denumirea de “întrerupere a activității“, în apărarea pensiilor speciale. Fără rușine, domnii magistrați, fără rușine!

Realitatea este că, dincolo de cei câțiva tineri curajoși care au protestat în timpul regimului Dragnea, prea mulți magistrați sunt niște pesediști corupți. Le-a plăcut în regimul Dragnea: a dispărut amenințarea că DNA-ul îi înhață dacă iau șpagă, salariile și pensiile lor speciale au crescut, iar vârsta de pensionare urma să ajungă undeva pe la 45 de ani, în timp ce restul românilor muncesc până la 65 de ani. Să nu uităm că magistrații, prin votul lor, au plasat-o pe binecunoscuta doamnă Savonea, amica lui Florin Iordache “Altă întrebare“, în fruntea CSM. Cu ajutorul doamnei Savonea, regimul Dragnea și-a infiltrat magistrații favoriți în funcții cheie din sistemul de justiție, precum secția specială de investigare a infracțiunilor din justiție. Otrava PSD-istă a fost la un pas să pună mâna pe DNA și Parchetul General, a ratat această “oportunitate“ printr-o minune.

În 2020, vor avea loc alegeri în rândul magistraților pentru desemnarea unui nou Consiliu Superior al Magistraturii. Sper ca generația tânără, onestă și curajoasă, care a protestat împotriva regimului Dragnea, să se impună. Sper ca viitorul CSM să înțeleagă că magistrații nu pot sfida întreaga societate cu pensiile lor nerușinate. Sper ca viitorul CSM să înțeleagă că românii așteaptă de la ei sentințe rapide și dure împotriva criminalilor și hoților care au ocupat, de facto, România timp de 30 de ani.

Din 2017 în 2019, milioane de cetățeni au înfruntat frigul, jandarmii lui Dragnea, gazele lacrimogene, bâtele sau insultele televiziunilor otrăvitoare a PSD-ului, pentru că doreau ca România să aibă o justiție liberă și imparțială. S-au bătut pentru principii, nu pentru ca niște magistrați obraznici și dubioși să se pensioneze la 45-50 de ani cu pensii de zeci de mii de lei. Să nu creadă nici un magistrat că românii vor accepta ca, acum, PSD-ul să rămână infiltrat în sistemul de justiție, sfidându-i. Soluții sunt și, mai devreme sau mai târziu, vom curăța și Justiția de Otrava PSD-istă!

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.