UPDATE Data până la care se decide soarta lui Arafat, ulterior consultării CSAT. Anteniștii fac spume


UPDATE Data până la care se decide soarta lui Arafat, ulterior consultării CSAT. Anteniștii fac spume

UPDATE

Reorganizarea Internelor se va face doar după consultarea CSAT și o decizie finală se va lua până pe 15 ianuarie, aceeași procedură fiind necesară și pentru Apărare, a anunțat luni, în ședința de Guvern, premierul Ludovic Orban, conform Realitatea

Amintim că antenistul Radu Tudor este în relații extrem de apropiate cu Raed Arafat. Radu Tudor figurează în cadrul echipei care a fondat SMURD. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trompetele patronului Antena 3, "Felix" Dan Voiculescu, au intrat în fibrilații din cauza unei informații care a apărut pe surse conform căreia Raed Arafat ar urma să rămână fără funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului de Interne în urma ședinței de Guvern ce se va desfășura luni, 30 decembrie, de la ora 11. 

Astfel, Radu Tudor și Răzvan Dumitrescu se isterizează pe Facebook spunând că Guvernul Orban ar putea aproba luni reorganizarea Ministerului de Interne fără funcția de secretar de stat deținută de Raed Arafat.

Radu Tudor: "Surse PNL: luni,Guvernul ar putea aproba reorganizarea MAI fără funcția de secretar de stat deținută de Raed Arafat".

Răzvan Dumitrescu: "AU GĂSIT ȘMECHERIA PRIN CARE SĂ SCAPE DE RAED ARAFAT!!! Guvernul PNL modifică mâine organigrama Ministerului de Interne. RAED ARAFAT va fi scos din schemă!".

Amintim că Raed Arafat a spus pe 8 decembrie că ia în clacul să plece din țară dacă e demis din MAI și a revenit ulterior cu precizarea că ceea ce a zis nu a fost o amenințare: "Asta nu a fost o amenințare cu plecatul din țară. Atunci când cineva își termină drumul undeva, este normal să analizeze ce poate să facă mai departe. Decizia mea, că probabil voi putea face mai multe la alt nivel, în altă țară, este normală. Aici pot să fac în continuare pentru că o fac cu toată plăcerea".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.