VIDEO EXCLUSIV Niky Scorpion a organizat o paranghelie de pomină la Bragadiru! CULISE inedite de la festinul Partidei Romilor și MOTIVUL pentru care acesta este organizat ”tradițional”, înainte de Crăciun


VIDEO EXCLUSIV Niky Scorpion a organizat o paranghelie de pomină la Bragadiru! CULISE inedite de la festinul Partidei Romilor și MOTIVUL pentru care acesta este organizat ”tradițional”, înainte de Crăciun

Mare paranghelie, mare, în sânul Partidei Românilor, joia trecută, într-un restaurant din Bragadiru.

Organizatorul evenimentului a fost chiar fostul deputat Nicu Păun (alias ”Niky Scorpion” și ”Tarzan”, șeful absolut al Partidei), cercetat de procurori sub acuzația că a deturnat fonduri europene destinate propriei etnii (cea mai defavorizată din România), momentan dosarul (în care este cercetat și dirijorul pesedistoid Mădălin Voicu, pentru trafic de influență) fiind reîntors la DNA.

Potrivit surselor noastre, Niky Scorpion organizează anual, înaintea Crăciunului, câte o paranghelie similară, motivată de verva cheltuirii ultimilor bani rămași în cont, care altminteri s-ar întoarce la bugetul de stat, ceea ce șeful Partidei evită anual, cu îndărătnicie.

Până anul trecut, bairamul ”tradițional” al lui Niky Scorpion (în anii '90, patron de restaurant, în incinta Gării de Nord, dar și toboșar într-o formație de lăutari) se desfășura la Casa de Cultură a UDMR, însă șeful Partidei s-a certat, în urmă cu câteva luni, cu reprezentanții acesteia.

Podul.ro vă prezintă, în exclusivitate, o filmare inedită de la paranghelia lui Niky Scorpion, filmare realizată chiar de un lider al romilor care prezintă ostentativ dichisitele bucatele oferite de șeful său pe line de grupare-ONG (din bani publici, firește): aperitive, friptane, sarmale, paste, prăjituri ș.a.m.d..



”Trăiască Nicu Păun, Sector 5! Să fii sănătos barosane!”, salută liderul-”regizor”, într-un final apoteotic.

Precizăm că Niky Scorpion (foto EVZ) a închiriat mai multe autobuze pentru a-și aduce sărbătoriții la Bragadiru.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.