VIDEO PSD, disperat după soluția salvatoare: Gușă, readus în partid. Mai mult, Ciolacu îl curtează pe Dâncu


VIDEO PSD, disperat după soluția salvatoare: Gușă, readus în partid. Mai mult, Ciolacu îl curtează pe Dâncu

Toxicul patron al Realitatea TV, "Kuzmin" Gușă, s-a întors iar în PSD, conform declarației președintei PSD București, Gabriela Firea. Mai mult, partenerul de emisiuni al lui Gușă, sociologul Vasile Dâncu, a fost curtat luni de președintele PSD Marcel Ciolacu. Ciolacu i-a promis lui Dâncu în cadrul unei conferințe de presă că se va regăsi în conducerea PSD.

Firea: "Mă bucur că domnul Marcel Ciolacu, în calitate de președinte, este deschis și achiesează acestei idei de modernizare a PSD și de deschidere a porților partidului către intelectuali, către oameni de stânga, cei care promovează valori foarte apropiate de cele are cetățenilor. (...) Toate persoanele care aduc plus valoare partidului consider că sunt bine-venite lângă noi. Acum avem un lider al partidului care nu se comportă ca un arbore falnic care nu lasă iarba să crească sub el". 

Cozmin Gușă este un jurnalist, este un realizator TV care a fost membru la Sectorul 1, a fost exclus și înțeleg că a revenit în organizație. Așa ne-a spus președintele PSD Sector 1. Nu dorește funcție, nu dorește să candideze pentru nicio poziție. Vrea doar să participe la campania electorală pentru alegerile locale. 

Ciolacu: "Este posibil să se regăsească la nivelul conducerii partidului (n.r. dacă Vasile Dâncu revine). Mi-ar plăcea ca un intelectual de stânga să îl avem în conducerea partidului".

Vedeți video în cele ce urmează de la 12:55:


Amintim că Gușă a fost exclus din partid de către fosta președintă a PSD, Vasilica Dăncilă, în data de 12 decembrie. 

CITIȚI ȘI: Gușă a fost exclus, dar anunță că va reforma PSD în continuare și, mai mult, că dorește să "viruseze" PNL

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.