Țuțuianu nu se întoarce în PSD din cauza personajelor precum Codrin Ștefănescu, Mitralieră, respectiv soțul Olguței


Țuțuianu nu se întoarce în PSD din cauza personajelor precum Codrin Ștefănescu, Mitralieră, respectiv soțul Olguței

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, i-a invitat marț pe cei excluși din partid în ultimii ani să revină, vorbind despre Marian Neacşu, Sorin Grindeanu, Adrian Ţuţuianu.

În acest context, Adrian Țuțuianu, vicepreședinte al partidului lui Ponta, a refuzat joi invitația transmisă de Ciolacu, întrucât nu poate sta la aceeași masă cu personaje precum Rovana Plumb, Codrin Ștefănescu, Cătălin Rădulescu, respectiv soțul Olguței, Claudiu Manda, ș.a.m.d. 

Declarația fostului pesedist Adrian Țuțuianu:

"Nu putem sta la masă cu personaje gen Rovana Plumb, Goe Plumb [fiul Rovanei Plumb, Andrei Plumb – n.r.] sau Oprea, [preşedintele CJ Dâmboviţa - n.r.], după cum nu putem sta la masa cu Codrin Ştefănescu, Rădulescu Mitralieră, cu Manda care m-a exclus cu două mâini ridicate pe sus că am comentat prestaţia nevestei la Ministerul Muncii şi nu pot sta la masă cu un personaj cum e Zetea, primul care m-a înfierat cu mânie proletară. Cu aceste figuri domnul Ciolacu nu va putea face o reformă a PSD".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.