Circ total! Trompeta Mugur Ciuvică sare la gâtul lui Bădălău: "E bou. Am și eu două surori în Diaspora"


Circ total! Trompeta Mugur Ciuvică sare la gâtul lui Bădălău: "E bou. Am și eu două surori în Diaspora"

Declarațiile jignitoare ale lui Niculae Bădălău la adresa româncelor care muncesc în străinătate au reușit să înfurie chiar și trompetele pesediste. Mugur Ciuvică l-a catalogat drept „bou” pe Bădălău.

„Ce a spus Bădălău, politic vorbind, e o prostie. E o chestie lipsită de bun simț la modul general. Nu poți să cataloghezi mase de oameni în felul acesta. (…) Dacă domnul Bădălău face sau nu pași în spate, e treaba PSD să socotească. Cred că va fi un pic mai complicat cu pași în spate, dar, repet, e treaba PSD.

Am uitat să vă spun: am și eu două surori, singurele de altfel, în Diaspora de 25-30 de ani. Dar nu am fost foarte afectat de declarația domnului Bădălău, că am zis că e un bou și nu am de ce să ma agit”, a declarat Ciuvica la Antena 3.

Amintim că și deputatul PSD Florin Manole i-a cerut lui Niculae Bădălău „să facă un pas în spate”, după ce acesta a sugerat că mare parte dintre româncele aflate la muncă în străinătate se ocupă cu prostituția.

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.