VIDEO Niculae Bădălău insultă Diaspora din nou: Prostituate și pești


VIDEO Niculae Bădălău insultă Diaspora din nou: Prostituate și pești

Senatorul PSD Niculae Bădălău a insultat din nou Diaspora spunând că doar 700.000 dintre români stau legal în străinătate, în timp ce "restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia", pesedistul insinuând că milioanele de români plecați din cauza sărăciei din România sunt pești și prostituate. 

"Ei au 700.000 de oameni care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restul până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt fetele alea de le duc ăștia", a spus pesedistul. 

Vedeți video în cele ce urmează:


Ce spune publicația Giurgiu Acid: "Bădălău confirmă: disprețuiește diaspora!

Disprețul pe care hoțul condamnat, agramatul senator PSD Niculae Bădălău, îl arată românilor de peste hotare este nemărginit. După ce dansa la o petrecere organizată la el acasă pe ritumirile unei manele, dedicate lui, cu versurile "să vină diaspora / că noi ne πșăm pe ea", Niculae Bădălău, vorbind despre solicitarea PNL de a mări numărul de parlamentari pentru diaspora de la 6 la 15, Bădălău face o evaluare "ochiometrică" a numărului de români de peste hotare și spune:"ei au 700.000 de oameni avem care au domiciliu, pașapoartele alea cu domiciliu, care-s legali. Restu' până la 3-5 milioane, că se vehiculează tot felul, sunt FETELE ALEA DE LE DUC ĂSTIA".

Nesimțitul ăsta agramat, hoțul condamnat Niculae Bădălău, confirmă dispretul față de românii de peste hotare insinuând că in afară de cei 700.000 de români cu reședință oficială în alte țări, restul până la 3-5 milioane de români sunt... "fetele alea de le duc ăstia".

Sunt plin de revoltă iar o asemnea abordare ar trebui să-i revolte pe toți giurgiuvenii ale căror mame, soții sau fiice, tati sau fii, nepoți sau veri lucrează în străinătate pentru a câștiga o pâine amară cu munca și sudoarea lor, departe de țară și de cei dragi.".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.