Rareș Bogdan: "PSD a intrat în campanie electorală pentru alegerile locale"! Ciolacu, lipsit de credibilitate: "De data asta Troia nu va cădea în capcană"!


Rareș Bogdan: "PSD a intrat în campanie electorală pentru alegerile locale"! Ciolacu, lipsit de credibilitate: "De data asta Troia nu va cădea în capcană"!

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a spus că evenimentul din 10 august 2018 a fost gestionat ”greşit şi un pic hazardat”, iar PSD a plătit prin pierderea alegerilor.

Astfel, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a precizat că prin afirmația lui Marcel Ciolacu privind 10 august, PSD a intrat în campanie electorală pentru alegerile locale. Mai mult, liberalul a atras atenția în legătură cu lipsa de credibilitate a ceea ce a spus Ciolacu, întrucât noul președinte al PSD trebuia să iasă cu respectiva afirmație "când oamenii erau gazați și bătuți în timp ce protestau pașnic!".

Redăm declarația liberalului:

"Prin această afirmație, PSD a intrat în campanie electorală pentru alegerile locale. Degeaba, tov. Ciolacu, cine să vă creadă? În situațiile astea, în vremurile de unde își trage seva PSD, cei care-și turnau cenușă în cap își asumau răspunderea în fața colectivului și cereau să fie mustrați. Degeaba încercați să agățați românii cu afirmații din astea, căci ei știu ce vă poate pielea. Trebuia să ieșiți atunci când oamenii erau gazați și bătuți în timp ce protestau pașnic!

Știți zicerea lui Virgilius: Timeo Danaos... Ei, doar că de data asta Troia nu va cădea în capcană, căci știe ce vă poate pielea!".

„Podul” este o publicație independentă, axată pe lupta anticorupție, apărarea statului de drept, promovarea valorilor europene și euroatlantice, dezvăluirea cârdășiilor economico-financiare transpartinice. Nu avem preferințe politice și nici nu suntem conectați financiar cu grupuri de interese ilegitime. Niciun text publicat pe site-ul nostru nu se supune altor rigori editoriale, cu excepția celor din Codul deontologic al jurnalistului. Ne puteți sprijini în demersurile noastre jurnalistice oneste printr-o contribuție financiară în contul nostru Patreon care poate fi accesat AICI.